Ajjjaj, mirõl maradtam le :(.
Printable View
Ajjjaj, mirõl maradtam le :(.
Tegnap este feldobtam egy bogrács "böjti" halászlevet , pontyból és egy kis szürkeharcsából ,a vendégek csak az üres bográcsot hagyták itt nekem :) a mai menü pedig egy bográcsgulyás , barátnõm diós csigájával .Kicsit elnagyoltam a nokedliket de már fáradt voltam így a 2. vendéglátó napon :)
Halászlé :
Csatolmány 2427 Csatolmány 2428
Gulyás :
Csatolmány 2429 Csatolmány 2430
Még esõ elõtt elfogyott a gulyás is? :)
Igen szerencsénk volt , az idõ bár kezdetben szeles volt de az esõ csak 5 körül kezdett esni . Gulyásból maradt bõven azt 1l tejfölös kannákban lefagyasztjuk és amikor nincs kedv fõzni akkor elõ lehet venni és egy palacsintával megvan egy ebéd . És az az igazság ,hogy minél nagyobb adagot fõzõk annál olcsóbbra jön ki és nagy adagban az étel is sokkal finomabb mint amikor kis edényben készül a tûzhelyen .
Valóban érdekes, nekem is jobban ízlik ami kint készül szabad tûzön mint ami a lakásban gázon.
Lehet egy kis hamu száll bele? :)
Tegnap vaddisznópörkölt, ma szarvaspörkölt. Asszem nekem bejött az élet! :)
Sajnos nem, de isteni lett!
Hogyan éljünk túl egy fárasztó hétvégét .....
Egy kis vasárnap esti grillezés az éhenhalás ellen jó hideg sörrel ....:)
Csatolmány 2516
a maradék téglából készült tûzrakómat beborítottam terméskõvel így olyan kõkorszaki formája lett , viszont továbbra is megõrizte a mobilitását ha akarom bármikor odébb tudom telepíteni mert csak össze van rakva .Hátránya ,hogy nem olyan szép viszont egy fillérbe sem került ..
Csatolmány 2517
A terméskõ miatt is szerencsés helyen vagy :D