Ezt találtam:
400-as hiba: A böngészõ kapcsolódni tud a kiszolgálóhoz, de a honlap nem található a címmel kapcsolatos hiba miatt. Általában a webcím pontatlan beírása miatt jelenik meg.
Printable View
Ezt találtam:
400-as hiba: A böngészõ kapcsolódni tud a kiszolgálóhoz, de a honlap nem található a címmel kapcsolatos hiba miatt. Általában a webcím pontatlan beírása miatt jelenik meg.
Tegnap írtam egy hosszút, klikk, és nem ahelyett hogy megjelent volna, kiírta hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez és az egész hozzászólás elveszett. :duhos: Kell a tiszta-install a fórumnak. Nagyon remélem hogy az segíteni fog, mert ez így nem jó...
Írjátok majd hogy mi a helyzet. Nálatok is gyorsabb lett? Eltűntek a hibaüzenetek? A felbukkanó ablak a hozzászólásokkor az szépen eltűnt, meg a másik probléma is megoldódott, a hozzászólás-újraszerkesztésnél. Egyelőre minden jónak tűnik. Jelezzétek ha gond van.
Ha már a banner eltûnt megjegyezném, hogy nekem mostanság többször is elõfordult, hogy beírtam a hozzászólást, majd mikor küldtem akkor elérhetetlenné vált az oldal, nem ment el az üzenet sem. Nem tudom mennyi összefüggés van köztük, de simán olvasgatok, majd egyszer csak mikor írok akkor meg elérhetetlen lesz az oldal :confused:
- most ez elment elsõre!
Nekem olyan gondom nem volt amióta a PHP-t átállítottam. Előtte viszont folyamatosan. A banner fura, mert elvileg a szerveren van, tehát meg kellene jelennie. Majd utánanézek hogy mi történt. De úgyis át kell írni a domain-nevet ami rajta volt. :)
Újabbra állítottam a PHP rendszert. Szóljatok ha bármi hiba van, mondjátok hogy sűrűbben, vagy ritkábban történik-e kommentelésnél hiba.
Oké :)
- ezzel most nem volt gond, elment elsõre.
Legelőször az 5.6-os PHP rendszer volt beállítva neki, ami katasztrofális volt.
Elvileg a 7.0-ással működne, úgyhogy arra állítottam át. De azzal is gond volt.
Most a 7.2-esen megy, amire azt írják hogy ez a fórum-verzió nem működik vele. De nekem úgy tűnik hogy ezzel a legstabilabb... :confused: Úgyhogy most hagyom ezen, ha gond van akkor majd szóltok. :beer:
Nálam min. 20 percig nem mûködött a fórum :(
Nálam is ez volt a helyzet. Leellenőriztem az "isitdown" weboldalon és az azt mondta hogy működik, de én nem tudtam belépni. Arra is gondoltam hogy talán a szerver néha kitilt X percre? :hogymi: