..ezek szerint mégsem érted....:haha:Idézet:
Értem én hogy elégedetlen vagy az élethelyzeteddel
..inkább nézz magadba ...csak jó tanács!:beer:
Printable View
..ezek szerint mégsem érted....:haha:Idézet:
Értem én hogy elégedetlen vagy az élethelyzeteddel
..inkább nézz magadba ...csak jó tanács!:beer:
Szólott a mindent is jobban tudó Doom! :-D
Épp ma beszéltem egy barátommal arról, hogy komoly, elvont gondolkodást is igénylõ témákról nem lehet értelmes beszélgetést folytatni ebben az országban, anélkül, hogy a felek a másikat ne hülyézzék le kölcsönösen. Done. Tökéletesen bemutattátok :D
Sajnos mindig elõfordul az ilyen összezörrenés. :(
Vissza a témához.
A szlovének 86 százaléka támogatja a szigorúbb határvédelmet
"Az 500 ember megkérdezésével a hét végén készített közvélemény-kutatás alkalmával kikérték a polgárok véleményét a külföldiekrõl szóló törvény módosításáról is.
A szlovénok 86 százaléka támogatja a kormány azon szándékát, hogy egy újabb migránsválság esetén szigorítson a határ védelmén." (MTI)
Újabb szörnyû erõszak rázta meg a svéd társadalmat. Láncra verve tartottak szíriai férfiak szexrabszolgaként egy svéd nõt Helsingborgban - adja hírül a Magyar Idõk.
"Miután a szír férfiak megkapták Svédországban a menekültstátuszt a beilleszkedésüket meggyorsítandó, önkéntesek segítettek nekik beindítani a saját üzletüket. Információk szerint hatósági ellenõrzés során találták meg a rendõrök az elrabolt, brutálisan megkínzott szexrabszolgaként tartott áldozatot. A nõt fegyverrel rabolták el Malmõbõl, majd Helsingborgba szállították, ahol a vízipipabár pincéjében egy vízvezetékhez láncolták és csoportosan, többször meggyalázták. A beszámolók szerint a kávézóba szállított, elrabolt áldozatot legalább hét férfi erõszakolta meg a fogva tartása során. A rendõrség szerint legalább egy alkalommal egyszerre két férfi erõszakolta meg az áldozatot."
Sajnos mindaddig ismétlõdik ez, míg részletes felvilágosítást nem kapnak a nõkkel kapcsolatos viselkedési normákról, mint Murmanszkban (elnézést, ha már volt).
Osztrák belügyér: a munka nem kell a migránsnak, csak a segély - nyugodtan hazamehetnének
"A néppárti Wolfgang Sobotka szerint az Ausztriába érkezõ menedékkérõk 90 százaléka nem integrálható a munkaerõ-piacra, lévén többségük csak szociális juttatásokat akar igénybe venni, dolgozni annyira már nem. Szerinte nem igaz, hogy a migránsok be lennének zárva Ausztriába, igenis tudnak mozogni. Mégpedig haza - tanácsolta az osztrák belügyminiszter."