Ezen csak én nem nevettem?
https://www.youtube.com/watch?v=_QIswil2a4w
Nem túl okos ember, meg szánalmas is, de az olyan emberek is van hogy szerelmesek.
Printable View
Ezen csak én nem nevettem?
https://www.youtube.com/watch?v=_QIswil2a4w
Nem túl okos ember, meg szánalmas is, de az olyan emberek is van hogy szerelmesek.
Glassbox, szerintem költözz el! De komolyan... az ilyenekre nem hat a szép szó, vagy megkerülöd a törvényt és kézbeveszed a dolgokat, vagy nem lesz vége amíg el nem mennek...
Nos azért a viccelõdõ cickányt meglehet-ám leckéztetni, ha véletlenül zárlatos lesz a bekapcsolva felejtett vízforgató szivattyú. :D
Durvább 230 voltos dologra nem is merek gondolni.
Gondolom meglepõdne amikor belevizel a medencébe, és egy pillanatra abbahagyná a vizelést. :eek:
Ahogy abban a Belmondo filmben volt? :haha: (Az arany bûvöletében)
Azon töröm a fejem vajon miért ilyen idióta a családom.
Elõször is beköltöztek egy túlárazott panellakásba, egy belvárosi gettó közepén.
Utána persze idegileg nem bírták a megterhelést és különköltöztek, de a válópert nem folytatták le.
Apám még tartotta velem a kapcsolatot, de aztán összejött egy nõvel aki elkezdte irányítani, majd mindenféle mûbalhét rendezett le és azóta nem mehetek át apa albérletébe. A nõ egyik gyereke viszont ott él velük. Apától semmit nem kaptam kb 4 éve. :D
Anyám a legjobb. Õ konkrétan rajtam élte ki azokat a dolgokat, amiket apámon így nem tudott, mert egyedül volt velem. Idõvel hazugsággal feljelentett, majd kisebbségiek barátkoztak össze vele akik adták alá a lovat. Én ki lettem utasítva a lakásból bíróság által (egyszerûen hányinger) és kishíján az utcára kényszerültem.
A drágább cuccaimat eladta (odaadogatta a cigányoknak), a kevésbé drágákat állítólag kidobálta. A szobámba pedig egy cigány lány költözött be. (meggyõzõdésem, hogy valami piti lakásmaffia ügy, de senki sem hisz nekem)
Apa fizeti a villanyszámlájukat. Ráadásul apa amúgy félig tulajdonos az ingatlanban.
Na most meg az a helyzet, hogy apa nem nagyon áll velem szóba, mert szerinte én vagyok az oka annak is, hogy a barátnõje kitiltott az albérletébõl, meg annak is, hogy anyámmal így összevesztünk. Én meg hiába mondom neki, hogy hogy lehet ilyen hülye, hogy két semmirekellõ bandát is eltart a fizetésébõl.....
Amúgy venosz néven itt kommentel. Most nagyon-nagyon-nagyon megsértett ezzel...
Hogy lehetnek ekkora önzõ hülyék?
Venosz a faterod? :D Amúgy engem is megvert az élet rendesen a családommal.
Igen. Jó ember egyébként, csak túlságosan jóhiszemû néha.
Elkapták a fickót betörésért, rablásért és egyéb dolgok miatt. A bírónõ ítéletet hirdetett, aztán megkérdezte a férfit, hogy nem emlékszik-e az iskolára, ahol mindig együtt játszottak az udvaron. Az elítélt meg kiakad rajta.
https://www.youtube.com/watch?t=35&v=I5CMh8SMjOw
Egy régi barátja hozta meg az ítéletet ellene. Ilyen se sûrûn fordul elõ.
Én is gondoltam erre, bár ha 40 évvel korábban voltak barátok, azóta meg nem is látták egymást, akkor nem hiszem hogy mondatnánk hogy van közöttük bármilyen kapocs.