Õszinte részvétem.
Printable View
Õszinte részvétem.
Köszönöm.
Részvétem!
Nagyon sajnalom
Részvétem :(
Köszönöm. Próbálok nem agyalni a helyzeten, attól nem jobb ha gondolkodok rajta. Várnám hogy apám ír-e valamit, de egyelõre a családból ma még senki nem jelentkezett.
Épp a konyhában voltam, mikor láttam hogy a szomszéd el van akadva, a portájáról nem tud kijönni a hó miatt. Hiába a 4x4-es kisteherautó, pörgött a hóban a kerék. Fogtam a hólapátot és kimentem, de mikor odaértem, akkor láttam hogy más ül a kocsiban. Szerintem a szomszéd rokonai lehettek, vadászruhában. Egy 40 körüli fickó, meg egy 15 körüli gyerek. Mutattam nekik a lapátot, kezdtem elhányi a havat. Aztán vittem nekik egy deszkát is. A végén nagy nehezen kijött a jármû, de vagy negyed órán át kellett tökölni. A fickó már igencsak mérges volt a helyzet miatt. Mikor végre ki sikerült jönnie, akkor megköszönték a segítséget és elhajtottak. :-)
Videó Blog - #35 - Megütötték + diszkós "visszavágó"
https://www.youtube.com/watch?v=XugV-IasE8I
Ma voltam a szomszédnál, aztán bementünk a városba ételért. Majd visszjöttünk, segítettem neki a favágásban (márminthogy õ vágta én meg kapoltam a kisteherautóra). Ha havat is eltúrtuk a házunk elõl, beszélgettünk errõl-arról, aztán meg hazahozott minket. Elvileg holnap is bemegyünk a városba. :)
Nem volt egyszerû, de csak kiástam magam. Igazõból csak vagy 20-25 centi hó esett, de ha esik, akkor általában úgy szokott, hogy ha 20 centi esik kint, akkor a teraszon valahogy 1 méteres lesz. Úgy fújja a szél, vagy fogalmam sincs miért. :hogymi: Az biztos hogy mindig kemény csatát kell vívni az ajtóval.
Remélem hogy legalább a postás jön majd. Tegnap jött a nagy hóviharban, de túl korán, úgyhogy ki se tettem a csomagokat. Aztán gondoltam hogy úgyis jön majd visszafelé 5 perc múlva, mert úgy szokott, és akkor majd odaadom neki a csomagokat Kiálltam a hófúvásba, de 10 perc múlva se jött, úgyhogy gondoltam hogy más utat választott. Bejöttem a házba, levettem a csizmát, kabátot, erre akkor húzott el a ház elõtt. :huuu: