Úgy néz ki, hogy letöltöd a programot.
A telefonkönyvbõl hozzáadod a számokat.
Kapnak egy sms -t, ahol egy linkre kell kattintani. (okostelefon kell hozzá)
Utánna a simet követi bármely telóba.
Tehát a hozzájárulása nélkül nem megy. :-)
Printable View
Hali. Szerettem volna egy fejlámpát, most vettem:
http://www.energizer.eu/hu/hu/produc..._led_headlight
Nyilván nem egy Fenix, de munkába fogom használni és elég sokat vezetek sötétben és 30 éves autóval járok és mindig jön valami apróság elõ amikor kell lámpa és eddig a kézi lámpát használtam sajnos egyik kéz mindig ilyenkor foglalt.
Amikor a 2 kis led világít rajta akkor elméletileg 26h az üzemideje, de majd meglátjuk.
Majd õt ugy is Fenix fogja leváltani...
Tehát több simet is tud követni ??? :thumbup
Nem titok, hogy a gyerekek telefonjára lenne szuper ráállni. Természetesen nem azért, mert nem bízunk bennük és mert kémkedni akarunk utánuk, de már sok-sok szülõ mindent odaadott volna ha van ilyen lehetõsége, mikor eltünt a gyereke, telefonja kicsenget és hiába kérlelték a rendõrséget, hogy mérjék már be hol van a telefon. Nem tették, mert az állítólag "titkosszolgálati intézkedés". Valszeg sok-sok erõszakot, gyerekhalál és/vagy végleges eltûnést lehetett volna / és ilyen eszközökkel lehet ezután megakadályozni.
Még 1 kérdés: Ha a simmel kattintunk a linkre és követhetõ lesz, utána maradnia kell az okostelefonba, vagy átrakható egy normál régebbi telefonba és úgy is követi?
Ehhez kapcsolva egy másik felvetés/ötlet. Mikor megyünk kirándúlni, a virgonc kutyánk sokszor elcsatangolt egy-egy hosszabb túrákra. Volt hogy órákig hívogattuk, mire elõkerült szemlesütve. Ha egy egyszerû kis/könnyû telefont ráakasztanák egy feltöltõ kártyával. amit elõtte engedélyeztem egy okostelefonban, akkor legalább ilyen esetekben tudnám, hogy merre induljak keresni. :thumbup
És jönnek az ötletek:
Ha a kocsinkba tennék egy ilyen simmet egy telefonba, amit rákötnék az aksira (ezzel biztosítva, hogy ne merüljön le), akkor egy lopás esetén a jelölt pontba mehetnék haverokkal és pár testápolóval a kocsit visszavenni.:thumbup
Vélemények?
Ilyen célra inkább ezt javaslom:
http://www.ebay.com/itm/Smallest-New...item19f30f330b
Én modellrepcsibe használom hogy megtaláljam ha túl messze esik le :)
Szuper! Tényleg jó a kutyának és az autónak ill. bármilyen másnak.
A gyerekek viszont (sajna) a telót ragasztják magukhoz még a WC-re is azzal mennek, Vagyis eltünésük esetén az a tárgy volt a legközelebb hozzájuk. A fenti készüléket hajlamosak a tatyóban hagyni, ha nincs pl. odaszögezve a vállukra...
És ha netalántán mégis elhagyják a telót, könnyebb megtalálni.
Az androidos rendszereken jelenleg háromféle helyzetmeghatározási mód mûködhet. Minden androidos program ezt kell használja.
- FULL: GPS mûholdakkal
- NORMÁL: Mobiltornyok ÉS WiFi pontok segítségével
- ENERGIATAKARÉKOS: csak a cellainformációk alapján próbálja belõni hol a készülék
A legelsõ fogyaszt legtöbbet a harmadik pedig a legkevesebbet, a pontosság ezzel fordítottan arányos.