Köszi ezt tudtam, de ezt nem tudom mi:
Idézet:
célszerû kiegészíteni egy aprs adóval is.
Printable View
Még tapasztalgatom, de valószínûleg igen.
Tehát: a telefonszámhoz tartozó simet követi. Így átrakható.
Ma próbálgattam és nagyon jó.
A nyomkövetés is jó, a sajátom is pontos képet adot, merre mozogtam ma. Néha pár métert téved.
Gyors. Nagyon gyors.
Alapból egy jó védelem. Persze mindent meg lehet hekkelni, de szerintem a feketelábúak nem szaladgálnak ilyesmivel.
Sajna telefon lopás ellen nem jó, azonnal kitépi az aksit belõle a SIMet eldobja, szétvágja, megeszi, vagy nemtommit csinálnak vele.
Tudok olyanról, hogy annyira nem volt esze, hogy felvette rögtön a lopás után és le is tagadta, hogy az másé lenne. Aztán csak pislogott mikor nyakon verte az apuci, mert pár tíz méterre volt a tett helyétõl és mögötte szólt egy jellegzetes bim-bam.. :D
De ha csak elhagyás esetén megtaláljuk, vagy tényleg valami baja van, vagy kirándul, de elveszti eszméletét... stb.. sajnos sok minden elõfordulhat és csak akkor tudjuk meg igazán, hogy milyen jó mikor pont kell.
Nomeg Murphy törvénye szerint, ha valamink van akkor arra nincs szükségünk! :D
Magam is gondolkodtam, hogy teszek egy jeladót a szamaramra. Állandóan csavarog. :-)
Nem tudom, megoszlanak a vélemények, de egyenlõre hasznosnak tartom a progit.
Nálunk van egy akció terv, ha eljön az idõ a kölykök elindulnak. Van egy kis övtáskányi cucc: víz, fólia, tájoló, térkép, energia szelet, lámpa. Plusz egy bicaj.
Az útvonal is megvan, bár még nem gyakoroltuk. Két nap alatt érnének ide.
Ilyenkor is jol jöhet a teló, persze ha mûxik.
Az átjátszók valószínûleg tulterheltek lesznek. Bár ha jó idõben (idejében) indulnak el, akkor lehet. Néha majd maguk sem tudják merre járnak eléjük mehetek a terepjáróval, lóval, vagy gyalog.
Amit én linkeltem, az Android Eszközkezelõ, a telefont pontosabban az aktivált google accountot követi, tehát kiveszi a sim-et, de nem csinál factory resetet, és a telefonnal pl. felmegy egy bármilyen wifire akkor azonnal jelentkezik a telefonod, leadja a pozícióját. az elõbb próbáltam ki :) Másik simre még sípol is mint állat.
Szóval eggyel beljebb tart a védelme, csak kikapcsolt, vagy teljesen letörölt telefont nem találsz meg vele. Az meg mikor kijön hírbe hogy a svéd fotózgatja magát és a haverjait a lopott telóval és ez felkerül a gazda google képtárába az priceless! :DDD
OK értem, nem is rossz 5 let. :D
Csatolmány 4447Csatolmány 4448Csatolmány 4449Csatolmány 4450
A hétvégén az OBI-ban jártam. A Deltaplus csizma 2.200, A kis led-es Varta egy tartós elemmel 999 pénz. Utóbbiból vettem kettõt.
Pénteken elvoltam a szokásos havi bevásárlásomon. Sikerült venni pár dolgot.
1db II VH-s gyalogsági ásót
1db USA machetet
1db Miltech kukrit
1db MFH összecsukható fûrész
2db NRG5
3db Outdoor kekse :D