Lagzi lesz, nagy a násznép?:D
Printable View
titkos :D közvetlen a forgalmazótól egy részét része csak olcsó nála. topicomban ( kérdések-válaszok ) fenn vannak az árak és kiszerelések ebbõl van még kedvezmény.
lett még scmack leves 120 / db jázmin rizs 420/kg 20 kg zsákban
csak szólni kell és segítek :D
igen mz barátom afgán lagzi lesz
Csomagolás szerint kambodzsai. De mivel van rajta magyar szöveg is, szerintem zsákolnak neked thai felirattal, ha azt szeretnél. :D
Szerintem próbáld ki kis adagban (ha más nem én felajánlok neked ugyanabból a beszerzésbõl egy kóstolónyit). Ha ízlik, veszel egy nagyobb adagot.
A zsák bontásakor erõs volt, de hónap alatt kiszellõzött. Kicsit meg is voltam ijedve, nem-e húsos rizst kaptam. De nem.
vietnamit tudok 5 kg de az 480 /kg
ez kambodzsai de én is szívesen adok én is kicsomagoltam üvegekbe
Címszavakban:
Spájz felújítva, új polcok felállítva(egérlyukak sárga tetõcserép darabokkal lettek kibélelve :)),
Pár huzatforrást megszüntettem(egérlyukak pl.),
Burgonya kiszedve, szétválogatva, elspájzolva,
Csalamádé üvegezés kész(ez fog leggyorsabban fogyni :)),
Füge lekvár üvegekben(egy kis ínyencség),
Fûszerpaprika füzérek elkészültek,
Tûzifát elrendeztem (a kis farakás elõzõ helyén egértanya kezdett kialakulni. :rolleyes:),
Egér csapdákat kihelyeztem,
Javítottam a logisztikát a raktárban,
"Zsákmányoltam" 4,2 l-es befõttes üvegeket a helyi sütödénél(meggy befõttek volt bennük és csak kirakják elvitelre zsákban az üres üvegeket az utcára),
Egy nagy prepper e-könyv gyûjteményt szedtem össze a kalózkikötõn,
Telefonon egyeztettem és nemsokára megjön a napelemes usb-s töltõm(végre :)).
A bolha piacon beszereztem azt a kézi kukorica darálót a morzsoló mellé.
Mindezt felkészülendõ a télre.
Van hogy az ilyesfajta ügyködések egy egész napot megtöltenek, de sebaj mert akkor érzem jól magam amikor a terveim megvalósulnak.