-
Eléggé az.
Majd lefilmezem ahogy elkapom őket, bedobozolom mindkettőt és elengedem. Az egyértelmű hogy nem elég ha csak kilököm őket a hátsóajtón, mert visszajönnek még többen. Egyet kilakoltattam, lett belőle kettő, nem akarok kettőt kitenni a hátsó kertbe, hogy aztán legyen belőle négy. Inkább elviszem majd őket biciklivel valamerre. :)
-
Egy saját videó a hétvégére.
Lőfegyver videóblog - #6 Sig P320 9mm
https://www.youtube.com/watch?v=wMHlXAzN2sw
-
Fail. Rákészültem a dologra, elzártam a kígyók útját, kihúztam a hűtőt. Az egyik szépen lassan egy kis résen kiment, de aztán visszajött félig. Letettem a dobozt, erre kisiklott hátrafelé. Ok, gondoltam hogy a másikat azért még elkaphatjuk. Erre az asszony odament megmarkolta a kígyót, de aztán elengedte, mire a második kígyó is bement a konyhaszekrény mögé. Én csak annyit kértem tőle hogy fogja meg a kamerát, de nem. Tehát se felvétel, se kígyó, se semmi. Legjobb lesz ha megint egyedül intézem az egészet. Gondolom ma már nem jönnek vissza, mert eléggé megijedtek. Két kígyót láttunk, mindkettőt egyszerre kéne elvinni, ha már együtt vannak. :hogymi:
-
Hú, 1 hónapja nem volt új videó? Mindig gondolkodom hogy kellene valami újat összehozni, de nem sok kedvem van hozzá. Az amerikai fegyver-téma most nagyon megy, de tiszta idegesítő az egész, úgyhogy nem sikerül rávenni magam hogy készítsek róla egy vlogot.
-
3 napig nem voltam itthon, majd mesélek...
-
Amerika, busz, kórház, bevándorlás ügy, részeg nő (Aug 2019) 6:03
Csak egy összefoglaló arról, hogy merre jártam/(jártunk) 3 napig.
https://www.youtube.com/watch?v=Mq_-qjH4cnk
-
Reszvetem a rokonod miatt.
-
-
Kimentem baltával hogy megjelöljem a halott fák egy részét, de csak alig pár négyzetméteren csináltam meg. Az esőerdő kutyaf@sza ehhez képest. Nem csak hogy sűrű, nem csak hogy rengeteg a halott fa, de a földön is szanaszét vannak a halott tönkök, rönkök, fák kidőlve, bokrok is vannak, az új fák is nőnek, a halott fák ágai karistolnak. Minden méterért úgy kell harcolni, mint mikor az oroszok vették be Berlint. Találni egy pontot ahol épp tudok állni, legyen az a sár vagy egy kidőlt fa, aztán azon egyensúlyozva vágni le a többi halott fa ágát, hogy egyáltalán megtehessem a következő lépést. A fák megjelölése sem egyszerű, mert annyira sűrű az erdő, hogy nem lehet egy rendeset csapni a baltával, mert nincs rá hely. Az egyik részen láttam egy bazi nagy pókot, na onnan inkább továbbálltam.
Olyan 8 méterenként van egy-egy hatalmas fatönk, ami vagy réges-rég kidőlt és elporladt vagy sok éve kivágott fák után maradtak vissza. Mindegyik alatt van egy-egy hatalmas lyuk. Mind alatt simán elférne egy egész rókacsalád, borzcsalád vagy akármi. A kígyókról nem is beszélve.
Az egyik fa tetejét a múltkor láttam, de most nem. Aztán hogy bementem a sűrűbe, akkor vettem észre hogy az magától kidőlt. Nem meglepő, sok csak azért nem dől ki, mert a fák egymást támogatják és nem férnek el. Ha az egyik dőlne, megfogja a másik. Az erdő jelentős része ezért nem borult még oldalra...
Azért vagy 15 fát sikerült megjelölnöm. De bent a kerek erdőben ilyen tornagyakorlatokat végezni elég rettenetes, hiába van hűvös, bent talán pár fokkal melegebb lehet, meg a mozgás és a jógázás minden lépés között. Szanaszét izzadtam a nadrágom.
:eek:
-
Ha vágásérett az erdõ, akkor miért nem bízol meg valami brigádot, hogy termelje ki? Gyökérhajtásból majd újra lenne erdõd, a fáért meg kapnál valamennyi pénzt.