Nagyon jó módszer!
Printable View
Prepper haverom 20l sort foz. Csatolmány 6595
Szigeteles buborekos foliaval: Csatolmány 6701Csatolmány 6702
Nem vagyok egy nagy fúró-faragó ember.
A hétvégén egy fogpiszkálót készítek.
A megrendelt gerenda ma megérkezett.
:)
Sétáltunk egyet a két kis "cimborámmal". :thumbup
Csatolmány 6879Csatolmány 6880Csatolmány 6881Csatolmány 6882Csatolmány 6883Csatolmány 6884Csatolmány 6885Csatolmány 6886
Mi a következtetés a vasakról?
A RAT 1, folderhez képest, erõs és masszív, jól használható pengeformával. Kint a dudvában fõleg fixeket használok de ha a folderek közül kéne egyet erdõjárásra választanom akkor a RAT 1 lenne az. Mindennapi hordásra is megfelel ha nem zavar az emberes méret. ;) A Bear Grylls Ultra Compact viszont hiába fix, olyan pirinyó :D , hogy nomád környezetben nem sokat ér. Valójában nem is azért vettem, hanem mert szerettem volna egy legál fixet az EDCmbe. Városi környezetben kiváló és egy átlagos nyakkésnél jobban használható, átgondolt koncepció de erdei környezetben csak egy játékszer.
leteszteltem nehany szikravetot hogyan teljesitenek. ketto kici occo kinait meg ketto markasabbat, schrade meg light my fire.
az eredmeny ez lett: 1., light my fire 2., kinai 3., schrade 4., kinai
akit erdekel a video:
https://www.youtube.com/watch?v=8p_Pu-tSUho
Voltam a gyerekkel cserkesz csapat toborzon. Remelem lesz belole valami...
Vásároltam áramszünet esetére világító "alkalmatosságot". (350 nagy gyertya és 500 doboz gyufa)
Nyáron építek nagy fatárolót. 3-4 évre elegendõ tüzelõnek. Ahhoz vásároltam meg a vasanyagot.
A lakásunknál gyûjtöm mátol az összes esõvizet hordókban öntözéshez.
Feleségemmel vettünk egy rakás (80-100 db.) palántát külömbözõ zöldségekbõl. (A palántázás idén nem sikerült külsõ tényezõk miatt!)