Szia,
Ami nekem nagyon tetszett: maganzoo.hu
Ha megy az unokakkal, akkor a "latvanyetetest" mindenkepp nezzetek meg!
Bel
Printable View
Szia,
Ami nekem nagyon tetszett: maganzoo.hu
Ha megy az unokakkal, akkor a "latvanyetetest" mindenkepp nezzetek meg!
Bel
Hétvégi sztorizós videó.
Videoblog #43 - Bolti átverések
https://www.youtube.com/watch?v=r-Pykl3buqs
Egy érdekes dolog. Feltöltöttem a robogós videót Youtubera, megosztottam FB-on, itt is, Indexen, meg 1-2 más fórumon is. Összesen most 140 nézőnél tart. Felmentem most Bitchute-ra, és eszembe jutott hogy összekötöttem a Bitchute csatornám a Youtube-bal, és a Bitchute-ra is felment a Youtube videóm. Ez eddig oké.
De most jön az érdekes része a dolognak.
Youtube-on 34.200 feliratkozóm van, és persze mindenfelé megosztottam videót, fórumokon és FB-on is, lett 140 néző belőle. Bitchute-on 491 ember nézte meg, úgy, hogy azt sehol nem osztottam meg. :eek:
robotok talán?
Azt nem hiszem, mert a többi videónál nem volt ilyen, és ha robotok néznék, akkor azóta is emelkedne a nézettség. De megállt 491-nél. Ebből arra következtetek, hogy feltöltés után megnézték egy csomóan amíg a főoldalon volt, majd utána senki. Mindesetre ha a megosztásokat nem nézem a Youtubeon, akkor vagy 6x-7x annyian nézték meg Bitchute-on, mint Youtubeon.
Lehet hatalmas Császár leszel ott és nem is fog érdekelni a youtube
Új néző Bitchute-on már nem lesz, viszont Youtubeon napi 1-2-3 előfordul majd és szépen lassan behozza majd a lemaradást.
Közben megérkezett az első ostromló is. Tegnap már hallottam zörgést és rohangálást, és mikor kimentem akkor gyanús volt hogy macskák sehol és hívásra sem jöttek elő. Hátul mindhárom rohangált, egy láda mögé mentek, vadásztak a határőrök. Ma bevilágítottam a hűtő mögé és egy pillanatra láttam egy elsuhanó egérfarkat. Mondjuk örülhet hogy csak a macskákkal kell fogócskáznia, mert gondolom hogy akkor a kígyók kimentek télire, így a második védelmi vonal megszűnt létezni. De még ha bent is maradtak volna, a kígyók télen alszanak... Nyáron meg nem jönnek be az egerek, így mindenképpen elkerülik egymást.
Viszont a macskák aktívak, így arra számítok hogy pár napon belül meglesz az egérhadsereg első idei vesztesége.
Na, ez is elintézve... Most már többnyire nem fázunk. Kezdtem már unni a 8 fokot idebent.
https://i.imgur.com/pwaLMkH.jpg
Ott most Hany fok van nalatok? Itt Toronto kornyeken -17 volt az ejjel. A kocsi allofutese is kuzdott ezzel a hideggel. Nem tudom mi lesz ha meghidegebb lesz, valoszinu akkor jaratni Kell egesz ejjel a motort.
Kint tegnap -9 volt. Orvosnál volt ilyen általános vizsgálatra időpontunk, vérnyomás mérés, vérvizsgálat, rutin akármi. De inkább lemondtuk az egészet, mert nem volt kedvünk 4 órán át kemény fagyban, hófúvásban menetelni. Bent 8 fok volt eddig, de most már általában 15-20 között vagyunk. Kicsit felpörgetjük, aztán kikapcsoljuk a fűtést és elvagyunk vele míg le nem esik a hőmérséklet pár óra alatt.
A kérdés hogy ez az 550 dolláros befektetés hány hónapra csinál meleget. Tavaly $600 volt az áram a fűtés után, meg benne volt a hősugárzó ára is. Idén is jó lenne annyiból kihúzni a telet. Esetleg +100 dollár vagy ilyesmi még beleférne, de nem sokkal több...