Idézet:
GYANÚS RENDBEN VANNAK EZEK A KUPACOK! CSAK NEM MEGRENDEZETT FOTÓ?
A menekültek a vallásuknak megfelelõen nem esznek sertés húst.! A kupac pedig nagyon gyanús, mert ha menekülteket szállító buszról van szó képtelenségnek tartom, hogy átlépték a földre dobott élelmet. Inkább utólag került fel tálalásra a buszra. Szerintem ez az uszítás kategória.
Ez a "mohamedán szemetelési kultúra"? Szep rendezett kupacban elhelyezni a "szemetet", szortírozva, hogy a fotón jól kivehetö legyen? EZT CSAK AZ A BAROM HISZI, aki a fotót csinálta! Ha nem akarja magára venni az inget, akkor azzal kell gyanúsítanom, hogy BENNÜNKET NÉZ HÜLYÉNEK! Az a kérdés föl sem merült a "jogosan föháborodóban", hogy MIÉRT mardtak érintetlenek ezek a még becsomagolt, tehát fölhasználható szendvicsek? Talán azért, mert sertéshúsból készült ételeket a muzulmánok vallási okokból ugyanúgy nem esznek, mint az izraeliták? Engem is kínáltak már jó szívvel - pirított hangyával sült banánlevélen, de akár hogy tukmálták, bár farkaséhes voltam, nem tudtam bekebelezni ezt a csemegét! Csak engem a busmanok nem fényképeztek le, és nem vádoltak arra, hogy hálátlan dög vagyok, meg nem is vagyok éhes!
Pár komment a buszos képhez. :duhos: