Ha jól emlékszem, akkor nem Tanpennyvel kell beszélned, hanem a ghoullal, és kapni fogsz tõle egy maszkot, amit ha felveszel nem támadnak meg a vadghoulok:D
Printable View
Nem, van egy olyan, hogy Tenpenny azt mondja, hogy ha megkérdezel 3-4 embert és azok a lakók beleegyeznek hogy a ghoul-ok is beköltözhessenek a toronyba, akkor az egész küldetést meg lehet oldani vérfürdõ nélkül.
Fallout Cosplay
http://i.imgur.com/4rKddQq.jpg
:cool:
https://www.facebook.com/video.php?v=10155231033675012
Kösz a segítséget, a Tanpenny tornyot otthagytam, oldják meg a problémáikat... végülis nem jó ötlet különbözõ nációkat összezárni, csak balhé lehet a vége.
Ami tetszett, hogy saját szobám van a torony tetején, bólogatós figura állvánnyal.
Új kérdésem lenne: Az "Örökzöld malom" sima hentelõs hely, vagy része valami küldetésnek?
Azért érdekes, mert van üzlet, bazár, madam, sõt van egy csaj a cellában, de alapból zabos rám, úgyhogy nem tudtam vele mit kezdeni.
Megpróbáltam még egyszer bemenni, "kezdjük újra" alapon, de valamiért kipécéztek, ezért hazavágtam az egész bandát.
A föld alatt vannak dolgok, de nem emlékszem arra hogy fontos küldetés része lenne a hely.
Tenpenny Tower (SPOILER!!!):
Ha ráveszed a lakókat, hogy engedjék be a ghoulokat, azok mindenkit lemészárolnak, kivéve Burke-öt, aki ezentúl a ghoul fõnök "tanácsadója" lesz. (ez utóbbi nem 100%). Én úgy csináltam, hogy megszereztem a maszkot - mert az jól jön késõbb is-, aztán kinyírtam a ghoulokat. Ez a kaland szvsz az egyik sötétebb hangulatúak közül való - bár az tetszett benne, hogy nem amolyan happy endes, mint a többség.
Evergreen Mills: mivel fosztogatók lakják, sehogy sem lehet velük összehaverkodni, még ha maga a sátán is vagy karmailag. Van viszont egy bobblehead a barlang végében, odakint pár rabszolga, akit elengedhetsz pozitív karmáért + egy szupermutáns behemót.
A barlangban az egyetlen nem ellenséges NPC a kereskedõ, ugyanott, ahol a bábu is van.
:)
https://www.youtube.com/watch?v=idjM3Jrp4Yw
:)
Kérésem lenne:
Az általatok leghangulatosabbnak ítélt küldetés-(ek) címét (és pár mondatban hogy mirõl szól) írjátok le, és azt is hogy hol, kinél lehet felvenni.
Kicsit egyeztethetnénk az ízlésünket/ízléstelenségünket. :) Következõ hozzászólásban én is megírom a "best" küldetéseket.
Jó ideje már csak csatangolok, és jó lenne valami zúzós mission.
Az eredeti Fallout 3-ban én nagyon bírom az összes Moira küldetést, gondolom azért mert õ a kedven karakterek egyike.
A legidegesítõbb küldetés az, mikor az egyik pincében beragad a karakter a számítógépes ál-valóságba. Onnan mindig próbálok minél hamarabb kijutni.
A Dunwich épület és az a pince ahol rózsaszínben jelenik meg a múlt, az a frászt hozza rám, nem tudom eldönteni hogy melyik a félelmetesebb. :)
A kannibál falus küldetés se rossz, mert az is elég ijesztõ, vagy inkább a felkavaró a jobb szó rá.
A Tenpenny-s küldetés pedig csak felidegesít. Mert érdekes, de semmi értelme hogy akkor kapsz karmát, ha lemészároltatsz mindenkit. Van magyarázat, de engem az nem gyõz meg.
https://ipon.hu/hir/aprok_nagyban___2015.05.07./33516
"Zárt ajtók mögött mutathatják be a Fallout 4-et az E3-on
A német PC Games úgy értesült, hogy a Bethesdánál tényleg készül a Fallout 4, és azt be is fogja mutatni a kiadó az E3-on, csak éppen nem a közönségnek, hanem egy 20-30 perces demó keretében néhány kiválasztott újságnak. Hogy miért, azt egyelõre nem tudjuk, és persze érdemes ezt az egészet egyelõre pletykaként kezelni. Nem kizárt persze, hogy a Bethesda nem akarja, hogy a Fallout 4 elvesszen az E3 forgatagában, bár talán az éppen ilyen bejelentések miatt döntött úgy a cég, hogy idén saját sajtókonferenciát tart."
Talán a Fallout 4-et várom a legjobban, hogy kiadják. Egy GTA-t csak tényleges kikapcsolódásra használok, de a Fallout és a Stalker... na ezek már játékok. Az ember kíváncsi a történetre, a karakterekre, a zónára és a betonpusztára. Bele lehet ölni akár több mint 100 óra játékidõt is. Azt hiszem ezeket érdemes lesz megvásárolni.
A Fallout 4 készül már javában, a Stalker 2-t ott folytatják ahol abbahagyták. A lehetõ legjobb hírek játékfronton.
Csak támogassák a Windows 7-et, mert nem fogok frissíteni Windows "újabbra".
Nagyon jó meglátás, a Fallout és a Stalker, ezek tényleg játékok! :thumbup
De mondanám még a Half Life2-t, igaz kötöttebb a játéktér, de az izgalom kárpótol mindent.
Amikor játszottam, a feleségem a kisszéken izgulta végig, és hordta a szenyát és a teát.
Ott tényleg a NAGY gebasz utáni hangulat van, orosz lakótelepekkel, csatornákkal és a Ravenholm pálya a csúcs.
Nade maradjunk a Falloutnál, most is tolom, de jó az idõ és sok a munka... :)