Igaz. Végül is minden sávon lehetne egy frekvenciát megbeszélni.
Printable View
Srácok, lehet hülyének fogtok nézni, de az normális, hogy van a garázsba egy Stalker IX-hez egy külsõ hangszórós mikrofon ami évek óta nem volt használva, de most megnéztem nem volt bedugva sehova a led rajta mikor megnyomtam mûködött. De nem ilyen felvillan elhalványul, rendesen többször is :confused:
Nem értek a CB rádiókhoz, majd a CB tulajdonosok megcáfolnak vagy kiigazítanak, ha szükséges. De a CB rádiók esetében használtak erõsítõs mikrofonokat, amik saját tápellátással rendelkeztek, általában egy 9V-os elem formájában. Nem tudom mikori a rádió, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy még van benne annyi szufla, hogy kihajtson egy ledet.
Erre nem is gondoltam. :duhos: Kösz a felvilágosítást. :)
Nahh, jobb ha rendõr már nem látja meg a kezedben, mert még autótolvajnak néz...
a náluk lévõ készülékkel, gépkocsi tulajdonosok távirányítójának jeleit elnyomva hatástalanították autójuk központi zárszerkezetét
Ma kitelepültem a szomszéd hegy tetejére és sikerült összehozni egy 50 km-es összeköttetést. Hallottam ellen állomást 120 km-rõl is, de õ már nem tudta venni az én adásomat.
Mindezt kézbõl 1W teljesítménnyel, egy Nagoya 771 antennával. :)
Gondolkoztam, hogy felzörgetem valamelyik fórumtársat, de nem vitt rá a lélek így vasárnap délután.
miért nem ? vasárnap délelött 10:15 - 12:00 kerestelek többször is 466.300 on meg 466.181.25 nél is.
Ha már lenne megbeszélt frekvencia én is füleltem volna.
Urak .
Ide , a csak regisztráltakba , tegnap beírtam az ajánlatom :
http://magyarprepperforum.org/showth...lkoz%F3/page27