Jó cucc! Semmi extrát nem tud, csak dolgozik, dolgozik és kész. Legyen sok örömöd a használata során!
Printable View
Jó cucc! Semmi extrát nem tud, csak dolgozik, dolgozik és kész. Legyen sok örömöd a használata során!
A teraszt sikerült vele helyrepofozni, úgyhogy a tesztelésen átment. :cool:
Csatolmány 8051
Az elõbb szállították ki. Egyelõre lapra szerelve 9 nagy dobozban.
Kezdõdhet a lego. :D
Nemsokara megyunk campingezni, es ezeket vettem ma. Egy 6 gallonos vizes kanna $15, es egy self inflating mattress $34. Ilyen matracon meg ugysem aludtam, kivancsi leszek ra.
Csatolmány 8055Csatolmány 8056
Vettem egy mély levegõt.....:eek:
Mikor kisgyerek voltam, volt egy kis tüdõproblémám, lehet hogy egy enyhébb asztma volt. Nem kaptam levegõt, valahogy a tüdõm nem mûködött rendesen.
Úgyhogy hidd el, ha tudsz mély levegõt venni az nagyon fontos!
:)
Megtörtént eset. szûk bringaút Dunakeszi és a luk közt Kápmegyerig, egyik oldalt kerítés másik meg vascsövek, lehet ismered.
Sötét, szembe a gyerek lehajtott fejjel középen, világítását látom, de azt nem, hogy hol megy, jön mikor mellém kéne érjen, látom, hogy nekem fog jönni, ez kb 2 mp, befeszítek, vállra veszem a gyereket átrepül a fejem felett a bringája felette, esek , kelek, kérdem jól van, feje szétment, vérzik, kába, kérdem nem láttad a lámpám? azt mondja elfáradt a nyaka, és egy PILLANATRA LEHAJTOTTA A FEJÉT.
Csak egy pillanatra!
Baromállat hegyikerékpár kormánnyal a városban!!!
És még ezernyi hülye, mert menõ!
Szóval veszélyes, kényelmetlen, és aki hegyikerékpárt használ a városban, az egy idióta, talán kivéve, ha hegyen szokott tépni, versenyezni, menni, és csak felpattan a közértig.
A hab a tortán: :D Kilépek az útra, integetek az autóknak, hogy álljon meg valaki, de senki, kilépek jobban, ugrásra készen, de erõteljesen leszorítva az autókat, kb a 20. már nem tud kikerülni, megáll, szólok, hogy baleset történt, azt mondja a szukaringyó, hogy nem érdekli megy tovább, erre mondom neki, panaszt teszek a sündörségen, ha továbbmegy, elsõsegély elmulasztása miatt, kelletlenül kiszáll, és odaadja a drága elsõsegély dobozt, ellátom a bringást, és visszaadom, neki, fel sem ajánlja, hogy elviszi a srácot a 10 percre lévõ ügyeletre. Értitek! Kb a 20. autó állt meg, pedig látták a szanaszét heverõ bringákat meg a srácot a földön feküdve.
Bocs de ebbõl csak az nem derült ki nekem, hogy mi a baj a kormánnyal. A magassága? A szélessége? A színe? A szaga? A szöge?
Én is járok közértbe montival és nem tudom mi az életveszélyes rajta. Szerintem egy országúti sokkal macerásabb vagy a sok fixis a városban amin szinte ugyanolyan kormány van mint a montin csak alacsonyabban az tuti?
Szóval írd már le, hogy ne legyek minden nap életveszélyben!
Köszi!
:d Csatolmány 8062Csatolmány 8063
Láthatod a testtartást. Ahhoz, hogy elõre nézz fel kell feszítsd a fejed a montinál, és elfárad. Pihentetni kell néha akkor viszont nem látsz elõre. A baleset is ebbõl adódott, de szerintem leszûrted csak a kisördög bujkál benned.
Na persze ha az ûlés fel van emelve a megfelelõ magasságba, hogy nyújtott lábbal érd el a pedál alsó holtpontját ellenkezõ esetben lehet egyenesebb a hát, de akkor meg a térdek vannak kitéve helytelen igénybevételnek.