Valakinek van tapasztalata a CAT s60 mobillal?
Olyanok érdekelnének, hogy:
- milyen gyors
- ér-e valamit a hõkamera
- tényldg strapabíró
- pontos az érintõképernyõ
Segítséget elõre is köszönök.
Printable View
Valakinek van tapasztalata a CAT s60 mobillal?
Olyanok érdekelnének, hogy:
- milyen gyors
- ér-e valamit a hõkamera
- tényldg strapabíró
- pontos az érintõképernyõ
Segítséget elõre is köszönök.
Mobilarénán keress rá. Sok jót edig a cat mobilokról egyébként nem olvastam sehol, kollégák akik vettek is cserélték már õket, valami ilyesmit mormoltak közben: “ilyen sz@rt többet nem veszekâ€. Pont ez a hõkamerás nem volt közte mondjuk.
Több is van a cégnél, mûködnek, de semmi extra, fõleg nem annyi pénzért, amennyiért árulják.
Akksija kicsi, fényképezõje gagyi, a hõkamerát szerintem soha senki nem használta még, amit biztosan tud, az az ütésállóság (vízállóságot már nem). Nem túl gyors, nem is túl lassú.
De annyi pénzért nem éri meg szerintem.
Ha normális strapatelefont keresel, én a doogee márkát ajánlom (vagy motorola defy, ha még gyártják), én olyant használok négy éve, ami nekem van, azt már nem gyártják, de az s60 és az s90 teljesen jó választásnak tûnik. Szerintem én s90-re váltok majd, csak még gyûjtenem kell rá :D
Nálunk az Ulefone Armor szériái a menõk emlékeim szerint.
Lehet, hogy nem teljesen ide tartozik, de tudtok olyan vérnyomásmérõs okos órát ~25.000,-Ft-ig aminek magyar nyelvû alkalmazása van androidos telefonhoz?
Én úgy tudom, hogy karórákban a vényomásmérés az egy nem igazán megoldott dolog, az omronnak van valamije:
https://omronhealthcare.com/products...nitor-bp8000m/
nagy, drága és nem túl jó
Az ilyen fitnessz karkötõ-okos óra vonalon nevenincs márkák bevállalják, hogy azt mondják mérnek vérnoymást... Az apró betûs részben valószínûleg el van rejtve, hogy az egy semmirevaló becsült érték.
Az optikai pulzusmérés csuklóról nyugalomban az egy megoldott dolog jó eséllyel 13 000 huf-tól fefelé vannak ajánlható termékek (xiaomi mi band 3-4). Sittlapátolás közben ezek se fogják jól mérni a pulzust, de nyugiban, meg sétálás közben, ha jó helyen jól van az óra meghúzva, akkor jó.
Szerintem sem tudnak ezek vérnyomást mérni. A pulzust úgy-ahogy ha jól van fent megméri, de ahhoz is teljesülnie kell pár dolognak. Mostanában terjed a véroxigénszint (VO2max) mérés, valamint magasabb árkategóriában már megy az EKG is. Ez utóbbinak lehetne értelme. Erre egyébként kiváló eszköz a wiwe, ami egy magyar találmány, cserébe az is 80e körül mozog, ami nem kevés.
"véroxigénszint (VO2max)"
SPO2 a kapilláris vér oxigén szaturációja, a VO2max becsléshez szerintem nem sok köze van, azt (VO2max-ot nekilátnak simán pulzusból megbecsülgetni már vagy 30 éve (Polar Fitness test), rendesen mérni laborban lehet kb 10 misinél kezdõdõ felszereléssel.
SPO2 mérésnek a legtöbb esetben nincs értelme, csak ha valami miatt lehet masszív hipoxiát feltételezni (súlyos tüdõbetegség, repülõ kabinnyomásvesztés szimulátor...). Sima kifulladásig sportolás nem játszik
https://www.speedshop.hu/mobiltelefo...ete-48865.html
Errõl a mobilról mi a véleményetek?
Sokkal többet nyújt mint a hasonló árkategóriájú "neves" készülékek.
A cég szinte ki is fizeti az árát, és két évet szerintem ez is kibír mint bármelyik másik....