Na jó, de néha fel kell öltöznünk, különben megfázunk! :D
Printable View
Na jó, de néha fel kell öltöznünk, különben megfázunk! :D
Fiatalabb, illetve jól karbantartott hölgyeknek kötelezõ kellene legyen a miniszoknya. Esetleg a passzos szabadidõnadrág, passzos felsõvel. ;)
Látva az 5.11-es dolgok árait, az Államokban jóval olcsóbbak. Itt nálunk fele annyiba kerülnek mint otthon. :hogymi:
Na jó, ezzel nem szûkítetted nagyon le a keretet, ott szinte minden olcsóbb, mint nálunk :D
Ennek mi itt hungarisztánban annyira nem örülhetünk, hiszen itt minden drágább.
Az a gáz, hogy ezeket jobb felpróbálni, hogy mennyire kényelmes és melyik méret ami tuti passzol. Aztán ha usa-ból megrendelem webshopból rájön a posta ami nem kevés, a vámon tuti megfogják így áfa és vámkezelés is rájön. Szóval nyerek vagy 1-2e Ft-ot ha onnan hozatnám rizikózva a fenti sarcokat és azt, hogy esetleg nem jó a mérete és eladni meg örülhetek ha árában sikerülne :(
Na ezért érdekel engem megbízható forrásból szállító budapesti bolt mert akkor azt veszem ami kényelmes és jó méretben, igaz az árának duplájáért sajnos :(
Én vettem egyet, aztán utána tudtam hogy mi a jó méret. Azóta mindig azt veszem. Mindig online vásárolom a BDU nadrágjaimat és felsõket. Egyedül a Blackhawk kesztyûmmel fürödtem be, az egy mérettel kisebb lett mint kellett volna.
A vámot vagy nézik, vagy nem, de a postaköltség az mindig gond, ha tengeren túlról rendelsz. De érdemes megnézni a nyugat-európai boltokat is, úgy nincs vám.
..keresgélek,de nem találok...olyan kabát,aminek a külseje és belseje egyenértékû,vagyis ..így is meg úgy is lehet hordani...az egyik fele civil a másik valamilyen rejtõ-terep szín...találkoztatok ilyennel?
Nem egészen az amire Te gondolsz, de terepszínûben létezik kifordítós:
http://combatgear.blog.hu/2013/08/05/partizan-m_felso
Egy civiles változat engem is érdekelne!