Eredeti hozzászóló
glassbox
Jártam már erdõkben, nem is pont erdõre gondolnék, hanem vegyes területre.
Manapság 50e forint egy havi albérlet (csak a bérlés, ebben nincs benne a rezsi, kaja, stb) ekkora összeget nem sajnálnék kidobni erre. Ebbõl pedig igen tuti szerkezetet lehet építeni. Szerintem pár nap alatt. Hallottam már ködös sztorikat hasonló épületekrõl. Ha a hajléktalanok nem félnek a kalyibáikban, akkor én "vagyonos" állampolgárként miért is tenném a saját, sokkal konfortosabb bunkeremben?
Nem kell rá ablak, ajtó, olyan legalábbis nem, ami nincs alapból letakarva valamivel és nincs rajta 2-5 cm föld. De nem értem, mert föntebb más is írta, hogy jó ötletnek tûnik az ilyen épület.
Külföldön szerintem elég az angol nyelvet beszélni amúgy. Ha gáz van, segélyhívó, kész. Élelem meg. Hát szerintem nem kérdés, hogy fel lehet halmozni ott mindenféle élelmiszert.... nem? Alap szinten egy földbe ásott esõvízgyûjtõ tartályra gondoltam, dehát van egy áruk. 2-300 ezer.... az már egy kicsit sok. Ha olcsóbb lenne, kimennék kocsival, telepíteném, aztán rimánkodnék, hogy elõbb nõje be a gaz az egészet, minthogy felfedezik.