Bocsi lehet nyersre sikerult semmikepp sem akartam mocskolodni csak tisztazni a dolgokat. Fogd fel inkabb építõkritikának. Sokkal jobban fogod magad erezni ha sikerul primitiv eszközökkel tüzet gyújtanod. Es a legfontosabb, hogy hitelesen fogsz rola irni.
Addig viszont nem beszelnek igy szakerto okatasrol... mert felrertheto volt. Ez a mondatod: "-Én immár 9. éve ûzöm a túlélést mint hobbit(természetbeni formáját), és volt szerencsém elég komoly oktatóktól tanulnom...."
szamomra ugy jott le hogy csa skacok en vagyok a Jani...aztan meg leirtad h tulajkepp nincs tapasztalatod arrol amirol beszelsz, amirol azt tanacsolod hogy tapasztaljuk meg. :)
Hidd el aki itt van nem most jott a gyerekszobabol bizonyos ismereteken mar tul van. A prepperkedes hatalmas tudast igenyel, szerintem kimerithetetlent. Epp ezert en szolidan allok a temahoz. Alapvetoen szuksegesek itt a tulelesi es egyuttelesi (buschraft)
ismeretek, de ami ezek utana kovetkezik... na az teszi mesterive a temat. Itt mindenfele ismeretre szukseg van a primitivtol a hightechig, szellemileg, testileg, technikailag is ott kell lenni a szeren nem beszelve bizonyos emberi kepessegekrol. Szerintem lehetetlen kuldetes mindent csucsra jaratni, hiszen megvan mindenkinek a sajat kis elete is, viszont torekedhetunk bizonyos celok eleresere. En ezt kicsiben uzom mert igy is furan neznek ram nehanyan :) Azert vagyok(gyunk) itt, hogy tanuljunk egymastol mert mindig van mit. Nezz meg par emberket (alapítók) milyen szerenyen tudnak tanitani pedig irasuk mogott hatalmas empirikus tudast lehet erezni.
Hidd el nem akartalak bantani hiszen en kishal vagyok es Egyetertek abban, hogy itt ossze kell tartani hiszen errol szol az egesz.
PEACE.