Eredeti hozzászóló
MREVOLUTION
Kedves Henrietta!
Nincs harag a név miatt.
Lezárni a vitát?
Ez most meddig fog tartani részedrõl?
Másnak írt válaszomra oly' hevesen reagáltál, hogy csak no, holott nem is Neked szólt.
A vitát egyszer már lezártuk, legalábbis én azt hittem. Most újra ezt javaslod.
Ezért kérdezem, hogy most mire számíthatok, meddig fog tartani?
- Voltál oly' kedves leírni, hogy nem vagyok korrekt, hogy kétségbeesetten különbnek akarok látszani, s feljebb akarok kapaszkodni.
- Voltál oly' kedves leírni, hogy megpróbálok lejáratni másokat, majd burkolt fenyegetõzést is megejtettél irányomba.
- Voltál oly' kedves utalni rám, s leírni, s megállapítva, hogy nincs egy épkézláb kapcsolatom, s ezért e-téren az életem teljes csõd.
Nem ismerjük egymást. Sosem találkoztunk, nem ismersz. Honnan veszed mindezt, s hozzá a bátorságot? Negatívan feltüntetni, s visszaélni azzal, hogy leírtam, hogy fiatal vagyok és egyedülálló, hát.... vajon korrektségre vall egy érett felnõtt anyukától?
- Voltál oly' kedves leírni, hogy mindenki mást szerencsétlen hülyének állítok be, aki nem ért egyet velem, hogy "bólogató pincsikutyákat" gyûjtögetek magam mellé.
- Voltál oly' kedves leírni, hogy végigdrámáztam a vitánkat, s hogy szinte minden hozzászólásomnál leírtam, hogy "valaki értsen már egyet velem!!!!"
- Voltál oly' kedves leírni, hogy ne személyeskedjek.
- Voltál oly' kedves leírni, hogy különbözõ eszközökhöz folyamodom, csak hogy egy közösségben észrevegyenek, vagy hogy ki tûnjek abból.
- S voltál oly' kedves leírni ezeken kívül még sok minden mást is, elég csak visszaolvasni.
A válaszomra, ahol konkrétan kértelek, hogy támaszd alá tényekkel a nekem intézett vádakat, sértéseket persze nem reagáltál.
S most kedvesen és játékosan, mintha mi sem történt volna, felveted, "mi lenne, hogy ha lezárnánk ezt a témát", meg hogy az éteren keresztül nem úgy jön le, "itt nincs hangsúly, meg ilyenek".
Bizonyára, mivel nálam sokkal tapasztaltabb vagy hallottad már, a szó elszáll, az írás megmarad.
Egy olyan lánynak kell erre felhívni a figyelmed, aki véleményed szerint "kétségbeesetten
Jogodban áll ezt tenni, nekem pedig jogom áll megjegyezni, s akár nem felejteni. Nem leszünk "puszipajtások".
Mindezek ellenére számtalanszor leírtam, hogy a véleményed tiszteletben tartom!
Azt viszont ne várd el, hogy a megalapozatlan állításaid, vagy sértéseid szó nélkül hagyjam, mert nem fogom sem Tõled, sem mástól, s ha ezért olyan árat fizetek, hogy kiutálnak, ám legyen.
Mindennek ellenére nincs harag részemrõl sem irányodba, sem más irányába, csupán szeretem helyén kezelni a dolgokat.
Kívánok Neked továbbra is õszintén minden jót!