Nem tudom, a böngészõben nem jelent meg semmi, mint totál halott lett volna. Miért tiltana ki egyáltalán? :confused:
Printable View
Nem tudom, a böngészõben nem jelent meg semmi, mint totál halott lett volna. Miért tiltana ki egyáltalán? :confused:
Nekem volt olyan érzésem hogy engem ki szokott néha. Az ellenőrző weboldalak azt mondják hogy a fórum tökéletesen működik és elérhető, de én meg hiába próbálok bejutni, mert azt írja ki hogy a gép nem tud kapcsolatba lépni a szerverrel. Ebből csak arra tudok következtetni, hogy valahogy a szerver, valami ismeretlen okból blokkolja a gépem fél, vagy 1 órára. Mikor letelik az idő, akkor utána meg megy rendesen.
Hogyhogy nincsenek új hozzászólások? Nálam a fórum most nagyon jól megy, beállt egy gyors, hibátlan működésre, sosem szakad meg, minden amit beírok továbbmegy és megjelenik. Másnál is minden oké? Fura hogy mindenki csak olvas és alig van 1-2 hozzászólás, van hogy egy sincs és csak én írok. :eek:
Lehet, hogy emésztenek a hosszú böjtölés után ;)
Telefonról voltam az ünnep alatt, most meg próbálom utolérni magam. De olvasni mindent olvastam :)
Úgy tűnik hogy korábban volt egy kis adatbázis-leállás. Nem vagyok biztos az időtartamban, de nagyjából 1 órán át tartott. Próbáltam belépni és kiírta hogy "Database Error". Szerencsére úgy tűnik hogy már nincs gond.
Sziasztok!
Nagyon stabil a fórum!
Gratulálok TMIB, gyönyörû munka!
Egy dolog jutott eszembe, kérlek kövezzetek meg érte...
Lehetne esetleg mégis likeolási lehetõség? Ha egyáltalán van rá lehetõség mennyire lenne nehéz megoldani? Ha nem nagyon, akkor veszélyeztetné az üzembiztonságot? (ha veszélyeztetné, akkor ne kockáztassunk)
Támogatnám mondjuk a dolgot 5 dollárral, ha ez számít, de kérlek ne úgy nézzétek mint egy konkrét munka megrendelése, mert nem errõl van szó, csak egy ilyen ötlet és felajánlás, mert nem akarok pofátlan lenni, és amúgy is hálás vagyok a fórum üzemeltetéséért.
Üdv!
Teljesen jogos amit írsz.
A lájkolás izé sajnos azért nem jött össze, mert a szerver nem hajlandó csinálni. A kód bemásolva, az adatbázis beállítva, és egyszerűen nem jelenik meg a tetszikelés. Régen próbáltam, esetleg akkor majd megpróbálom újra. Őszintén szólva nekem is hiányzik, mert abból lehetett látni hogy sokan olvassák a dolgokat. Ugyanúgy 55 átlag aktív tag van mint régen, csak nem látszik, mivel nincsenek tetszik-osztások.
Nekem is hiányzik. Ezzel szoktam jelezni hogy egyetértek, tetszik a hozzászólás. Külön ezért nem írok semmit ha nincs hozzáfûzni valóm. Ebbõl a bejegyzés írója is kap visszajelzést hogy mennyien gondolják így.
Most dolgozom rajta, de amilyen a szerver, nem ígérhetem hogy működni fog. Remélem hogy összejön.