Csatolmány 1203
Borús idõben is mûxik.:D
Printable View
Csatolmány 1203
Borús idõben is mûxik.:D
Ilyen nekem is kell. :hipnozis:
Írnál róla az áramos topicban? Olyasmiket hogy hogy mûködik, mire használható, mennyibe került, mit adtak vele, meg ilyenek. :)
Piacoltam:
Csatolmány 1209
Új csajka 1500huf-ért.:tapsol:
Gyári adat szerint 1270mAh.
Meg amúgy annyit meg is megér..többfunkciós eszköz és csak trotil robbantással lehet elpusztítani
Ma hazafelé beugrottam egy hiperbe kenyeret venni és megálltam átnézni a leértékelt cuccokat. Túrtam egy hálózsákot 500 Ft-ért. Számomra ismeretlen Redcliffs gyártmány, camping hálózsák fazonú, maximum csak kánikulában van a komfort hõmérséklete. "Ízléses" narancssárga az egyik oldala, a másik sötétszürke. De a nyári kirándulásokon a fiamnak tökéletes lesz az autóban aludni.
Mai spajzolas, babkonzerv 22p darabja, mandarin 12p, osszkoltseg 1.92 Font, ami kb 700 HUF. Csatolmány 1248
Vannak, de igen gyér a választék és kissé mérethiányosak. Értelem szerûen csak MH cuccok vannak, és a mázsás férfiemberre való méretek hamar kikopnak. Kimenõ kabátot vettem gyakorló béléssel (csak így volt a méretemben) 3900 Ft-ért. De ingek, gyakorlók, surranók, övek, stb. sorakoznak a polcokon.
Tescoban a vetõmag akciós , és elég jó kinézetû dinamós lámpa is van akcióban .
Lidl:
Rádióvezérelt hõmérõ 2999 Ft
Egy tekercs 3M-es ragszalag amit többen is írtak már: 699 Ft
Amazon, kb 4000 HUF. Csatolmány 1335 hogy miert fordul el a kep? Amikor kivalasztom, s feltoltes alatt is normalisan all... Arrrrgh!
Tescos dinamólámpa
Amit elõször vettem fél nap után meghalt. Másnap visszavittem, kicseréltettem egy másikra, ez egyelõre még bírja. Amúgy jó fénye van, tartalék lámpának remélem jó lesz. 3 funkciója van, 1 led, 3 led, villogó.
A tû, cérna nem árthat.
Tegnap érkezett ez a 10 literes vízálló zsák. Gondoltam majd BOB-ban a váltásruhát fogom benne tartani, vagy egy rövid túránál a kajának talán elég..Mikor kézbe kaptam kiderült, hogy belülrõl gumis anyaggal borított a zsák, tehát akár tábori vízszállításra, vagy tárolásra is alkalmas lehet, de ezt még tesztelnem kell.
Amúgy méretre elég kicsi..kb egy normál méretû borítékban érkezett:)
A zsák minõsége egész jó, egyedül a csattal nem vagyok elégedett, mert elég gyenge mûanyagnak tûnik..ha törik, majd kicserélem valami masszívabb darabra..
Az ára 1518 ft volt
http://www.aliexpress.com/item/New-1...869012397.html
Ma beugrottam a Reintexbe, mert volt némi üresjárati idõm két program között. Találtam is egy párt az angol DPM sátorlapomhoz. Ott árválkodott a szakadt BW sátorlapok között egyedül. Állapota leírás szerint újszerû, ott helyszínen átnézve én sem találtam rajta hibát. Az ára pedig baráti 4450 Ft volt.
Mai beszerzes, kb 330 ft. Csatolmány 1373
Nálunk egyszerûen nincs ilyen "sérült" leértékelés! :( Gondolom, már ki sem rakják, hanem a dolgozók, hazaviszik a "megsemmisítés" után..
Kár, mert tényleg jókat és olcsón lehetne nekünk is betartalékolni.
Hát igen. A kajamaradék is veszélyes hulladék az eu szerint.
Régebben egy állatorvos ismerõs munkából hazafele a közeli laktanyából hordta haza a disznóinak.
Senki nem szólt neki hogy veszélyes hulladékkal eteti a malacokat? :)
az E.U- nem értenek õk hozzá-ebbõl is látszik :haha:
kiváncsi lennék Mozart-symphoniát mikor iktatják be. a malcoknak, meg a tyúkoknak, hogy jobban aludjanak :D
Ma vettem 1 kiló lisztet a készletbe 99ft
30 fehér kisgyertyát 290ft
5 fehér naggyertyát, aminek 8 óra az égési ideje 320ft
30 méter 3mmes münyag szárítókötelet 130ftért
egy 8 ledes kis maroklámpát 400ft
ponyva 650 ft 3mx2méter
begyujtókocka 399 ft
:thumbup
Amazon, kb 1500 ft. Csatolmány 1431