Tulelo!
Mennyi az idö most nalatok? Lusta vagyok kiszamolni. :)
Itt most nemreg kezdtük a munkaidot.. :)
Printable View
Tulelo!
Mennyi az idö most nalatok? Lusta vagyok kiszamolni. :)
Itt most nemreg kezdtük a munkaidot.. :)
Itt még nem is hajnalodik, de éjjel dolgozom úgyhogy nálam a munkaidõ akkor kezdõdik amikor felébredek. (Ezért jó a kötetlen munkaidõ és az itthon dolgozás.) ;)
http://pozitivnap.hu/napi-pozitiv/sz...mantraja-video
Szeretet határok nélkül – A Rocknagyi egyetemes békemantrája (+videó):thumbup
Ott találtam ezt a bigyót, bringatáskát
Bigo Bag Five: öt az egyben
http://youtu.be/mNY2c8fbzLc
Hm, az én módszerem az, hogy bármilyen munkához felveszem, ahová nem elõírás az ing meg a nyakkendõ. Ha meg éppen frissen mosott, nem pedig amolyan munkás-retkes, akkor néha még utcára is. És laktam olyan helyen, ahol nem volt ciki traktorral elmenni a boltba egy kiló kenyérért. Bár a parkolás macera volt :(
Nem tudom, hogy hova írjam, de ki kívánkozik belõlem. Tegnap hallottam, hogy idõsebb embertársaink milyen leleményesek. Elmennek a meleg gyógyvizes fürdõbe, úgy hogy elõtte nap otthon megfõzik az ebédet. Azt csavaros üvegbe rakják, és az üveggel együtt beülnek a vízbe és így melegítik meg az ebédet.
Hát nem tudom sírjak vagy nevesek…
Na, most én sem tudtam melyik topicba írjam... de ért esetleg valaki a nyuszikhoz? Ma reggel sajnos meghalt a törpe nyuszim :(, most nagyon szomorú vagyok, és olyan hirtelen történt... Olyan volt, mintha ugrana egyet a ketrecben, aztán sikított egyet és mire kiszaladtam hozzá már nem élt. :( Ti hallotattok esetleg ilyesmirõl a nyulaknál? Elõtte való este csak annyit vettem észre rajta, hogy olyan kis kedvetlen volt, nem volt kedve kijönni a ketrecbõl játszani, de nem gondoltam, hogy ilyen nagy a baj. :(
Kérdés mennyi idõs volt?
Bár törpenyulak esetén- hasonlóan mint az agyontenyésztett kutyáknál - fenn áll sajnos az esélye a hírtelen szívmegállásnak, esetleges belsõ kórós elváltozásoknak.
Ez mutat arra is, hogy valamitõl megijedt, és szivrohamot kapott. A kedvetlenség sok minden lehet, de teljesen pontosan így megmondani nem lehet, hogy összefügg e vagy nem.
Teljesen biztosat csak boncolással lehetne mondani.
Köszönöm a választ. Áprilisban lett volna még csak 3 éves. :( Már eltemettük szegénykét, úgyhogy nem boncolják fel.
sajnálom szegényt.
http://magvagy.hu/mi-az-a-mag-mi-vagyok/
Érdemes elolvasni mielõtt az összeesküvés elméleteken rágódunk!
Ma meló közben megtaláltak a választási aláírásgyûjtõk. Megmondtam nekik, hogy nem tartom sokra a jelenlegi politikai színjátszókört. Erre õk: az nagyon jó, mert a jobbiknak gyûjtik az aláírást, és hát szerintük se mennek jól a dolgok.
Nem írtam nekik alá így sem, de hogy zavarba jöjjenek kicsit, megemlítettem, hogy az én ízlésemnek a jobbik egy kicsit lájtos :D
Hozzánk valamiért nem jöttek... :haha:
Nálam a Fidesz elintézte hogy innen ne szavazhassak, úgyhogy mindegy. Nem tudok 2000 kilométert utazni, csak hogy bedobhassam a szavazólapot. Meg a kérdéseimre választ se kaptam a választási weboldalról. Nem adtak információt semmirõl, hiába kértem. :nemnem:
Ezen sírjak vagy nevessek? :)
A szabály az szabály: láthatósági agancs nélkül a szarvasok sem ugrálhatnak
A cél érthetõ, de akkor is :(.
Ha nem okoz nekik egészségügyi problémát, akkor miért ne? :)
Azért bohócot ne csináljuk belõlük, legközelebb (rázásra töltõdõ) fejlámpa lesz?
Az érintetlen természet a legszebb, ne csúfítsuk el :(.
Nektek mind a 4 van készleten? :)Idézet:
A képen látható autók hozták az utánpótlást (élelmiszer, víz, gumiabroncs, gyógyszer) a Majdanra.
http://fn.hir24.hu/penzugy/2014/02/2...anni-fogja/#a3
Most spájzoljon be kávéból, különben bánni fogja!
ehhez mit szoltok? :D
1- nincs globális felmelegedés :)
2- ha lenne, már szórják az eget, hogy tudjanak esõt csinálni :D
3- nem direkt írtják ki az összes igazi növényt meg állatot, hogy aztán lombikban tenyésztett, génmanipulált termékeket fogyasszunk :P
4- pusztán a véletlen mûve, hogy az így elkapott és terjesztett betegségekre nem kevés pénzért megfelelõ gyógyszer már rég a polcokon hever :hipnozis:
5- nem fura, hogy lassan minden legálisnak mondott élvezeti cikk ára az egekbe szökik (cigi, alkohol, most kávé) (fejvakarós smile)
6- az, hogy kb egy éve már piacon vannak a mûkávék (kapszulások), nem azt jelentik, hogy ezt már elõre eltervezték, avagy tudták volna...
http://www.youtube.com/watch?v=ndoeuoM4Nrw
A világvége tánclépései -- Mado, Jakab István,
3 - nem direkt, csak átgondolatlanul. Alapvetõen túl nagy a népesség(még inkább a népesség sûrûség a nagyvárosokban), ahhoz hogy ne nagyipari termeléssel lássák el. Az, hogy abba mi kerül az meg mellékes, aki gyártja úgyse azt eszi.
5 - miért lenne fura, a "luxus" cikkeket a legnagyobb szegénységben is veszik, biztos bevétel mind a terjesztõnek, mind az államnak
6 - a kapszulások nem mû kávék (és már régebb óta terjednek). Azért terjesztik, mert más az üzletmodell (egy hagyományos kávéfõzõhoz max néhány évente veszel egy új tömítõgyûrût és még az unokád is tudja majd használni - a kapszulás gépekhez folyamatos, és termékspecifikus, azaz drágán adható cuccok kellenek: filter, a kapszula, a tömitések-gépenkét más, tisztitó...).
Tavalyelõtt már megjelent egy ilyen cikk (csak nem ennyire konkrét ,de a kávétermõ területének csökkenésérõl szólt a következõ évtizedben), én tavaly tavassszal le is szoktam a kávéról. Aztán most télen meg sajnos vissza (az ingyen automata hátránya).
El ne terjesszétek már ezt a hülyeséget, hogy nem elég az élelem!
El se akarják adni! ott rohad a gyümölcs, viszik inkább a komposztálóba!
Meg nem úgy kell termelni hogy jövõre másik föld kell mert az elõzõt kizsigerelték!
Azok azt akarják elérni épp, hogy azt higgyük miattunk van, a túlnépesedés meg a túlfogyasztás!
http://www.youtube.com/watch?v=w9RxnuBiFbg
Ti egyébként mivel mostok fogat? Mert én 1500ft-ig nem láttam olyan fogkrémet, amiben ne lett volna fluor...
Én a múltkor találtam nagyon jó házilag készíthetõ fogkrém recepteket, majd megkeresem, mert lementettem valahova a gépre. A szódabikarbónát nagyon dicsérik különben, mint egy lehetséges alternatívát. A testápoló és különbözõ krémeket már saját magam készítem és nem veszem meg a mindenféle káros anyaggal dúsított szemeteket a boltban.
Itt is van:
Zsályás-mentás foggél
Hozzávalók
• 45 ml desztillált víz
• 5 ml zsálya-borsmenta-citromfû tinktúra
• 5 g himalája só
• 1.2 g xantán (sajnos nekem a Szajuri által megadott mennyiség kevésnek bizonyult)
• 2 tk. xilit
• 0.5 ek. szódabikarbóna
Elkészítés
A desztillált vizet felforraljuk, majd feloldjuk benne a sót és a xilitet és a szódabikarbónát, majd elkeverjük benne a xantát és idõnként kevergetve hagyjuk teljesen kihûlni. Ha kihûlt hozzákeverjük a tinktúrát is, majd fertõtlenített tubustégelybe töltjük.
Fogkrém
Hozzávalók
• 2 evõkanál kókuszolaj ~ 90 g (antibakteriális hatású)
• 3 csepp bio édes narancs illóolaj (gyulladás csökkentõ; gombaölõ; antibakteriális hatású)
• 2 csepp bio teafa illóolaj (fogakra tapadt lerakódás ellen; antiszeptikus hatású)
• 2 csepp grapefruit illóolaj (szájpenész; gombás fertõzés; rossz lehelet; szuvasodás; fogkõ; fogínygyulladás ellen).
• 1 csepp fahéj illóolaj (fogínygyulladás ellen).
Elkészítés
A felolvasztott (op.=24C) kókuszolajba tegyük bele a fenti hozzávalókat majd jól keverjük el. Az illóolajok miatt tartsuk a keveréket egy zárt szelencébe. Nyáron a kókuszolaj alacsony olvadáspontja miatt folyékony.
Hú, Henrietta, most kaptál egy hatalmas virtuális virágcsokrot!
Végre valami vegyszermentes cuccos! Király!
Már csak az érdekelne, hogy kb meddig áll el? Tehát le lehet-e gyártani mondjuk egy évre elõre, hogy ha már nekilátok, ne hetente kelljen?
Köszi! Köszi! Köszi!
Én is lementettem! Köszönjük! :thumbup
Bár jobban megnézve hiányolom belõle a Jeti bal fülszõrét fele-fel arányba elkeverve a Dalai Láma ponchojának 3-5 milliméteresre vagdalt keverékével.
A kanári tojás pirított 10 grammját el is hagyhatnánk, ha a Nemzeti Múzeum 88 éve száradó taiwani pislogó molylepke elsõ két ízelt lábával pótoljuk.
Egyszóval nagyon hálás lennék, ha iránymutatást adnál, hogy hol lehet ezekhez az anyagokhoz hozzájutni! :D Köszi elõre is!
köszönöm szépen én is:thumbup
A permafórumra tette be valaki de nincs forrása:
http://www.permaforum.hu/permaforum/...61972814_n.jpg
Már annyiszor leírtam ezen a fórumon, de sosem hagyom abba az ismétlését.
NINCS_TÚLNÉPESEDÉS.
Az egyetlen komolyabb bajt a megapoliszok nagy népsûrûsége jelenti a népességszám szempontjából.
A nagyipari termelés nem csak alacsonyabb minõségû, de kevesebb élelmiszer elõállítására képes, mint a kisüzemi. Megismétlem, mert amúgy tényleg meglepõ: a nagyipari termelés KEVESEBB élelmiszert képes elõállítani, mint a kisüzemi. Ráadásul sz.rabb is, de legalább olcsónak tûnik. Mert igazából nem az, csak annak tûnik.
A nagyipari termelés egyetlen elõnye pénzügyi természetû, fajlagosan alacsonyabb költségeket igényel (nagyobb és gyorsabb a befektetett pénzösszegek megtérülése, és egy olyan világban, ahol a negyedéves jelentés fogalmát istenként imádják a döntéshozók, egy egy nagyon nyomós érv), és az emberi tényezõ legnagyobb mértékû kiiktatásával egy sor egyéb problémát is kiküszöböl.
A jelenlegi gazdaság (és maga a bolygó) csupán az elosztás újraszervezésével 10 milliárd, kisebb-nagyobb (fõleg alkalmazott technológiai) fejlesztésekkel 15 milliárd, komolyabb technikai fejlesztésekkel pedig akár 30-40 milliárd ember ellátását tenné lehetõvé olcsó, egészséges, jó minõségû élelmiszerrel.
Szia,
Tetszik a hozzaszolas, szerintem igazan beleillik az "Egészség, erõnlét, elsõsegély"-ben levo "illó olajok, természetes gyógymódok" temakorbe, ezert abban irtam egy reszletes valaszt.
Bel
Magyarkodjunk egy kicsit :D
http://www.youtube.com/watch?v=6KU7ZANdq2g&feature=player_embedded
Majd letörlöm, de lenne egy kérdésem.
21:20-nál (a sörözõben) mi a szám címe?
http://www.sorozatbarat.tv/ugras-a-v..._evad_199_resz
Tudja valaki?