Nem Aliról vettem, hanem boltból, márkás dolog. "hellfighter replacement led 70 lumens surfire"
Opticsplanet-rõl vettem, de már jó pár éve, és már nincs is náluk kint.
Printable View
Nem Aliról vettem, hanem boltból, márkás dolog. "hellfighter replacement led 70 lumens surfire"
Opticsplanet-rõl vettem, de már jó pár éve, és már nincs is náluk kint.
Sok jót nem tudok mondani. Ez egy P60 dropin kompletten, vagy csak a LED egy csillagon? Valami õskövület lesz valószínûleg, használni az nem tudom mire lehetne.
1 darab kis LED.
Azzal sokra nem fogsz menni, ma már valószínûleg nem használnak olyat semmiben. A kis 2$-os lámpában amit vettél abban is fejlettebb az emitter.
A héten megjelent cikkemben a Convoy S2 XPL-HI elemlámpát teszteltem.Ez egy régebbi modell újraélesztett változata a régi driver de már az újabb XPL sorozatba tartozó HI LED-del, ami miatt távolabbra elvilágít.
Most a Zanflare C4-est teszteltem a blogomban, ami prepper szempontból is érdekes lehet, mivel mûködik szabvány szivargyújtó aljzatról is.
Ezen a héten a Convoy S2+ XPL-HI "clear" változata került górcsõ alá. Jól sikerült darab, szerintem az S2 XPL-HI változatnál is jobban használható.
Ha eddig nem fogtad a napot a kezedben, akkor az e heti cikkemben lévõ Imalent DT70-el egy szeletet megfoghatsz belõle. Meleg is lesz, de a fénye... az valami eszméletlen ebben a pici méretben.
Olyanra lenne tipped ami olcsó, védelem nélküli, elég ha forrasztható végû. Amolyan powerbank féle lesz belõle. 1.5$/db körül kezdõdnek, de nem tudom melyiket lehet bátran megvenni. Nem kell kiemelkedõ kapacitású, nem gond ha több cella kell adott kapacitáshoz. Inkább Ah/Ft a lényeg :)
Mekkora lesz az "amolyan powerbank' kapacitásra, vagy akku darabszámra a terveid szerint? Illetve hogyan kötnéd be az akkukat, és mekkora terhelést szeretnéd, ha kibírna csúcsban? Elsõre szerintem ezeket kellene tisztázni.
Ezeket a 2$ körüli (ultrafire, trustfire, stb. fire) cellákat én nem javasolnám, vagyis akkor igen, ha eredeti samsung/LG/panasonic/sony/sanyo stb. brand cellákat be tudsz ennyiért szerezni, de kétlem, hogy annyit vennél, amennyinél ennyire lemenne árban a gyártó/forgalmazó.
Azt tudod, hogy ezeket hamisítják? Alibabáról sem célszerû megvenni a legolcsóbbat, mert simán lehet, hogy csak fóliázva van gagyesz cella. Akkus cikkem ugye elolvastad?
Nincsenek komoly terveim, egyenlõre tapogatózom, gondolkodom...
Elsõ próba akkus csavarozó akkujának átalakítása lenne, valami ilyesmi:
http://imgur.com/gallery/ZUdH7
Ha bejön, akkor a napelemes rendszer 12V-os részét is meg kellene próbálnom átállítani 18650-re.
Ezért is kérdeztem, van-e megbízható eladó olcsóbb cellákhoz.
Még nem, de megkeresem.
A héten a Xiaomi 5000mAh powerbakról írtam cikket, inkább EDC mint prepper cucc a relatív kicsi kapacitása miatt, de szerintem sokaknak hasznos lehet így is. Nem mellesleg egy 10000mAh kapacitású már kb. 1,5 éve hibátlanul teljesít otthon, rengeteget vettem ismerõsöknek és kollégáknak, egynek sem volt baja, mindenki imádja. Most pedig már elérhetõek a 20000mAh kapacitású verziók is, némelyeken Type-C csatlakozó is van, akár laptopot is lehet róla tölteni, vagy Quick Charge kompatibilis eszközt gyorsan 12V-os feszültségig.
A lapos 10.000mAh-st vettem én is páromnak, de még nem nagyon volt rá szükség.
Blogod keresõje 18650-re csak lámpákat dob ki :(.
Tessék: Lítium akkukról egyszerûen. A többit majd otthon megírom este.
Az akkukkal az a helyzet, hogy én azokat is a GB-rõl szoktam rendelni, mert ott tudom, hogy eredetit adnak.
DE még ott is csúszhat hiba a gépezetbe! Tavaly kiderült, hogy az AWT akkuk közt voltak hamisak is. A GB mindent tagadott, az õ nyilatkozatuk annyi volt, hogy közvetlen a gyártótól kapják az akkukat, kivizsgálják az ügyet. Akkor levették az összeset a kínálatból, majd pár hét múlva visszakerültek, garantáltan eredetieket szállítanak és elnézést kérnek a kelletlenségért címszóval (visszatérítették azoknak, akiknél kiderült, hogy kamu akkut küldtek, de ki tudja mennyi esetben nem derült erre fény). Szóval még ilyen helyen sem lehetsz 100% biztonságban. Fasttech-rõl, banggood-ról is eredetieket lehet venni, viszont ott általában drágább mindegyik típus ami van GB-en is.
Talán a legjobb vásár a 26HM akku 8-as pakkban az általam ismert kínálatból.
Köszönöm szépen, meg is rendeltem a 8 darabosat.
A héten nem elemlámpa, hanem éjjeli fény volt a cikkem témája. Azért kerülhetett fel a blogba, mert nagyon bevált és tökéletesen mûködik. Ha érdekel ilyesmi akkor érdemes ránézni a Xiaomi MiJIA éjjeli fény tesztjére. Alternatív felhasználására vonatkozóan mindenkinek a fantáziájára bízom mi mindent ki lehet belõle hozni. :)
25$ volt pár darabos készlet. Nem szoktál 27$ alatt adni, ezért rácsaptam és nem bántam meg. A 27$-os ár általában 2-3 hetente elérhetõ, ha alkalmasint megtetszik akkor szólj és beírom a kupont hozzá. Egyébként a Conrad is forgalmazza ezt a töltõt voltcraft márkanév alatt, típusszámot nem tudom megmondani de felismered, pont így néz ki csak más van rányomva márkanévnek. Sajnos nem lehet tudni, hogy a régi firmware (hibás az algoritmus egy kicsit) vagy az új 2.2 van-e rajta, cserébe sokkal drágább náluk. Ez egy igazi univerzális mindenes töltõ, aki használ Ni-MH akkukat is annak én csak ajánlani tudom.
Köszi, majd szólok. Erre a hónapra kiköltekeztem, talán a következõben.
(Ma jött az értesítés, rácsesztem egy rendeléssel is aliról, dhl-el küldik, még az országba sem ért de már bekérték a papírokat vámoláshoz. +10.000huf lesz :( )
A héten a Nitecore Tube aprócska elemlámpa került a középpontba. A kuponoknál van 4$-os lehetõség, élni kell vele, mert annyiért tényleg ajándék!
Errõl van valami tapasztalat? Mert rendelni akarok még és ennek kicsivel több a kapacitása majdnem ugyanannyiért:
https://www.gearbest.com/batteries/pp_399861.html
Kuponokhoz hogyan lehet hozzájutni?
A héten a Zanflare F6 mini elemlámpát teszteltem.
Raktaros:
Amit linkeltél azok 3,8V-os akkuk, ha a töltõ nem tudja a 4,3V-os maximális töltést akkor nem férsz hozzá a teljes kapacitáshoz.
Kupont kérsz tõlem, vagy keresgélsz neten, van sok oldal ami ezekkel foglalkozik. A blogomban az akkus és a töltõs összes elérhetõ kupont megtalálod.
Köszönöm.
7S5P csomagokban használnám, a feszültségeket be tudom állítani a töltõn.
Cellánként ballancer állítja be, abból még nem választottam ki a megfelelõt, de akkor ennek is utána kell járnom.
Kuponos oldaladat nem láttam, de most könyvjelzõztem, követni fogom :).
A típusjelzésben az utolsó betûk mit jelentenek? Pl.: A, FM, H, HM, ...
Na még egy kérdés :)
Vámon mennyire foglalkoznak vele? Érdemesebb több részletben rendelni?
EU PLUG Opus BT - C3100 V2.2
Gyanús mert új eladó, túl olcsó is, de bepróbálkoztam.
5 volt, már csak 4 van.
Passzolom mit jelent, de általában minden cellának van gyártói adatlapja elérhetõ helyen, azokban kell nézelõdni. Én már beálltam két típusra (30Q és NCR18650B).
Ha nagyon sokat rendelsz akkor megfoghatják. Én a 8db-nál nagyobb pakkot hanyagolnám, azzal nem hallottam még "problémáról".
Szerintem átvertek. Majd írd meg mennyi idõ után jutottál a pénzedhez. Nekem alin majd 2 hónap volt.
Szerintem is nagyon esélyes, de azért próbáltam meg, mert még mindig mindig megoldódott.
Ebay éjjel már küldött egy ilyen levelet:
Én is a 8-as csomagokra gondoltam (INR 30Q), úgysem sürgõs, lassan majd ideérnek.Idézet:
We're writing to let you know that we've removed an item you recently won:
253171547893 - New EU PLUG Opus BT - C3100 V2.2 Digital Intelligent 4 Slots LCD Battery Charger
Since you've already paid for the item, you don't need to do anything else. If your item hasn't arrived yet, it should arrive soon. If it doesn't, then you'll want to open a case in our Resolution Center. You can learn how to do this, plus find timelines for opening cases, at:
http://pages.ebay.com/help/buy/item-not-received.html
A héten nem kisebb elemlámpáról, mint a BLF Q8-asról írtam cikket. A kezelése nem bonyolult, de a testre szabhatóság miatt a menürendszer részletesebb magyarázatra szorul, ezért kicsit hosszabb lett ez a része a cikkemnek.
Heti cikkemben a Nitecore TIP kulcstartó elemlámpa került bemutatásra. Nem keverendõ a TUBE-al, ez már egy szteroidkúrán átesett :)
A héten egy apró, de brutális erejû elemlámpát, az Imalent DN70-est mutatom be cikkemben. Nem úgy kell rá tekinteni, mint egy apró de erõs elemlámpára, hanem egy apró 300 lumenes elemlámpa. Ellenben ha kell akkor akár 3000 lumen feletti fényár is kipréselhetõ belõle rövid idõre.
A héten a vészeseti világításnak is megfelelõ (nekem arra kellett) Nitecore LR30-ast teszteltem.
A héten a Nitecore MT22A AA elemmel mûködõ elemlámpáját mutatom be. Felettéb egyedi a külseje alapján, belsõre viszont nem egy nagy durranás.
A héten van egy villám megjelenésem is egy kiváló akkutöltõrõl. Az XTAR VP4 Plus Dragon a gyártó jelenlegi csúcsmodellje.
Lett egy ilyenem:
http://www.schwarzwolf.biz.pl/index.php?id=227
Akkorát világít, hogy még!!
Nekem meg egy ilyen tesztem lett a héten a HAIKElite SC02-rõl.
Sziasztok .
Keresek elemlámpát , ultrafire wf-501b típushoz hasonlót , annyi külömbséggel hogy a fény legyen fókuszálható , fontos , hogy hosszú használat mellett se melegedjen a fejrésze . .