Megszereztem a Tokyo Gore Police soundtracket is, majd beállítok valamit róla csengõhangnak a telefonomon. :)
Csatolmány 8932
Pár új filmem is van. Szerintem túlzás nélkül mondhatom, hogy jó sok horrort ismerek, és köztük számos egzotikusat is. De úgy látszik, hogy kimeríthetetlen a téma, mert mindig kiderül, hogy olyan nagy klasszikusok is vannak, amikrõl meg egészen eddig lemaradtam. Most például megszereztem Clive Barkertõl az Éjféli etetést. Egy novelláját filmesítette meg. Õ a producer volt, és a rendezõ a japán Ryuhei Kitamura. 10-bõl 10-et adott rá a CineGore. 2008-as film, és szerintem még sosem láttam... Ami durva, hogy a CreepyShake pedig 10-bõl 2-õt adott rá. Most már kíváncsi leszek, hogy akkor annyira jó, vagy annyira rossz a film. :D
Ugyanettõl a rendezõtõl megszereztem az Azumit. Ez 2003-as film, a Yu Kojama manga megfilmesítése. Azt mondják, hogy kultikus alkotás lett belõle.
A harmadik pedig a No One Lives (Fordul a kocka). Ez 2012-es film, szintén Kitamura rendezte. A CineGore 9-et adott rá. Az elsõ kettõ szinkronosan van meg, ehhez pedig találtam feliratot, csak be kéne állítanom, hogy ne csússzon.