en fejszevel varom a betoroket:)
Printable View
en fejszevel varom a betoroket:)
Az se rossz.:)
De mire meglendíti a kiscsaj.....
Majd ha a földre lötte, szadizhat vele.:D
A héten elkezdtem a 40órás tûzoltó tanfolyamot. Két hét múlva vizsgázom.
Komoly elméleti és gyakorlati vizsgát kell tenni a végén. Akit érdekel a neten megtalálja a képzési és vizsga anyagot.
Természetesen, mindezt munka mellett csinálom.
Néhány hete egy elsõsegély és defibrillátor kezelõ tanfolyamot végeztem el.
Én valahogy így képzelem el a felkészülést...
:)
Nemrég találtam otthon egy rozsdás, letört baltafejet és egy törött nyelet. Ma tele lett a butykosom és nekiálltam összeházasítani õket. Röpke másfél óra alatt a lépcsõn ülve egy késsel és egy reszelõvel sikerült a nagy mutatvány. A következõ lépés az élezés és tesztelés lesz :)
Sosem csináltam még ilyet, a kellemes napsütésben nagyon jó kikapcsolódás volt. Az csak hab a tortán, hogy egy hasznos eszközzel több és két lommal kevesebb van itthon ;)
Szia,
Ezzel teljesen egyetertek!
Szerencsere sikerult nehany nagyon jo elsosegely tanfolyamra elmennem az elmult 1 evben, ennek nagyon orulok.
Regebben nem is gondoltam, hogy ilyenek vannak.
Tuzoltas gyakorlati keszsegeket meg jo lenne elsajatitani, abbol szinte csak elmeleti oktatast kaptam, de azt legalabb kivalot.
Bel
A 40 órás tûzoltó tanfolyam a kályha, ahonnan a balerina mindig el tud indulni. :)
Nem hasonlítható egy hivatásos tûzoltó kiképzéséhez. Viszont, nagyon sok gyakorlati képzést ad.
Jövõ hónapban már létesítmény tûzoltóként is dolgozom másodállásban egy vegyi anyagokat is felhasználó cégnél.
A lehetõ legjobb felszereléssel és modern elektronikus védelemmel dolgozva. A folyamatos gyakorlat remélhetõleg megfelelõ rutint fog hozni számomra az idõk folyamán.
Az elsajátított ismereteket nélkülözhetetlennek tartom egy felkészülõ számára.
Csatolmány 7941
Mindezt munka és a napi rutin mellett...
Közben 5 centivel megemeltem a quattro-m. A sportfutómû nem a hazai utakra való...
Csatolmány 7942
Palantaknak csinaltam, mert az asszony ultetni akar. Magas agyas, mert a foberlo nem engedi, hogy kertet csinaljunk.
Csatolmány 7950Csatolmány 7951
Kurva nehez lett. A heten hozok bele foldet, es mehet az ultetes.
Én is ma rendezkedtem. Kihúztam a két gumiabroncsot az erdõbõl a ház mellé. Még nem tudom mit ültetünk majd beléjük. :)
Csatolmány 7952
szeretjük a fõbérlõket...