A bajai Tesco érintetlen volt még délelõtt.
Csak pár erõsen akciós termékbõl volt hiány.
A szokásos konzerv tortúránál is teli polcok fogadtak - no problem.
Printable View
A bajai Tesco érintetlen volt még délelõtt.
Csak pár erõsen akciós termékbõl volt hiány.
A szokásos konzerv tortúránál is teli polcok fogadtak - no problem.
A múltkor aláírtam egy petíciót a Fehér Ház oldalán. Most meg kapom a spamot Obamától, ma már 2 emailt kaptam arról hogy milyen jó a gazdaság, hogy nagy a jólét és hogy egész Nyugat-Európa a Pannon... akarom mondani az Ameropumát irigyli. :rolleyes:
Ezt azzal támasztották alá, hogy bemutattak egy olyan adathalmazt ami a legrosszabb gazdasági válság közepén készült, meg egy olyan megkérdõjelezhetõ statisztikát ami mostanában.
Hogy gazdasági válságban rosszabb a helyzet mint utána? Csak nem?
http://i.imgur.com/dH8flbl.png
Ennyi ésszel szabadlábon.....
Teljesen véletlenül Sanyi a macskás vidó alatt Túlélõ kommentjébe belefutni priceless :D
Megtaláltam aztán gondoltam hogy de aranyos. De a végén ott volt az a trágárkodás. Mázli hogy nem küldtem át anyámnak a videót. :)
Nézem a széfeket. Minden helyen azt írják hogy a ház elé viszik, onnantól kezdve a vevõ felelõssége hogy bevigye a házba. Persze, veszek egy 250 kilós széfet, kihozzák, aztán leveszem a kocsiról, a hónom alá csapom és besétálok vele a házba. Mennyire életszerû ez? :confused:
A szállítók minden bizonnyal erre szakosodottak, nyilván plusz pénzért beviszik a házba vagy fel az emeletre.
Nem, csak a ház elé állnak, ez az egyetlen amit választani lehet vásárlásnál. A vicc hogy a szállítási költség így se ingyenes, hanem mindnütt 80-100 dollár. :hogymi: Még majd olvasok róla hogy hogy megy ez, meg megkérdezek másokat. Igaz, most egyelõre pénzem sincs rá, csak gondolkodtam rajta.