Köszi, most már akkor töltsd is fel ha már belengetted :D
Printable View
Köszi, most már akkor töltsd is fel ha már belengetted :D
Még nincs kész a videó, de vasárnapra meglesz. Az ügy "lezárásáról" az emailt tegnapelõtt olvastam el, eddig úgy voltam vele hogy várok amíg ki nem derül minden.
Itt a videó...
Ellopott hitelkártya Amerikában - Videoblog #50
https://www.youtube.com/watch?v=CidL_Bix6cs
3 napos hosszú hétvége volt, úgyhogy sok boríték és csomag lett. Kitettem reggel. Délután kimentem megnézni hogy kaptunk-e valamit, de tele volt a postaláda. Visszanéztem a kamerán, jött a postáskocsi de megint nem állt meg, csak elhajtott a ház elõtt, nem vitte el a kitett rendeléseket. Ezt már harmadszorra játsszák meg 4 hét alatt. Persze mit lehet tenni? Elõszedtem gyorsan a motort, nem tököltem se a térdvédõvel, se a sisakkal, se semmivel, csak magamra kaptam a dzsekim, a motoros kesztyûm, betettem a postaládából a hátizsákomba a csomagokat és borítékokat, aztán teljes gázzal a postáig. Persze vagy 3 percen múlt és már nem jutottam be, az ajtó már zárva volt. A postafiók rész kívül van, úgyhogy azt meg tudtam nézni, visszaküldtek egy borítékot, mert a rendelõ rosszul írta le a címét. A pakkokat bedobtam a postaládába és siethettem haza, mert szólt a viharjelzõ meg gyülekeztek a felhõk.
A hazafelé úton meg észrevettem hogy valaki kidobott az út mellett a telkünkre egy rohadt nagy irodai fotelt. Hogy azzal mit fogok csinálni, fogalmam sincs. :(
Az asszony vett egy rajz-padot vagy mit. PC-hez kötni, install, az elektromos ceruzába elem, és... nem mûködik. Vadonatúj, de az elektromos ceruza már érkezéskor hulladék. :rolleyes: Küldhetjük vissza. Szerencsére Amazonról lett véve, úgyhogy a visszaküldés nem bonyolult, bár rohadt messze van a UPS csomagküldõ iroda ahol le kell adni...
Nem saját sztori hanem egy haveromé, szóval videót nem csinálok belõle, de azért érdekesnek érdekes.
Szóval pár napja rám szólt egy régi barátom hogy fordítsak le neki pár emailt. Kérdem mi a helyzet. Erre mondja hogy volt neki egy egész jó laptopja és Neten meghirdette hogy eladná. Õ Németországban lakik, a vevõ meg Angliában. A vevõ mondta hogy speciális bankban elhelyezi a pénzt és ha megérkezik hozzá a laptop, akkor a bank továbbküldi haver számlájára. Aha...
A laptopot feladta haver, majd várt és várt. Pénz persze sehol. Az illetõ nem válaszolt, aztán hülyeségeket írt neki, hogy haver adja meg neki a személyes adatait meg a lakcímét és akkor õ majd küld rá oda néha pénzt. Azt mondjuk hogy és minek? A bankszámlát megkapta, vagy küldhetné PayPallal, de neki mégis haver lakcíme kell. Közben a "vevõ" rakás emailrõl ír, egyik sem olyan névrõl ami névre haver elküldte a laptopot. Az egyik emailcímre rákerestem, a vége @accountant.com , amire kidob rengeteg panaszt hogy arról a címrõl csapták be az embereket.
Sõt olyan emailt is küldött havernak hogy õ küldene havernak egy rakás laptopot hogy õ adja el õket és kaphat belõle darabonként 100 Eurót. (Lopott laptopokat, gondolom...) De olyan nigériai átverõs angol nyelvtannal vannak írva az emailek hogy nehezen lehet érteni õket. Mondtam havernak hogy a világért se adja meg a címét a csalónak és inkább vegye a rendõrség felé az irányt, mert arra a laptopra meg a pénzére.
Egyelõre ennyi a történet, bár szerintem nem is lesz folytatása. Kizárt hogy az angol rendõrök egy 310 Eurós laptopot kergessenek úgy, hogy Németországban van a sértett. Még akkor is ha megvan a cím ahová küldve lett. (Persze a név biztosan hamis, mert orosz a név, de a csalás stílusa nem oroszos.)
Videó hétvégére
Fallout 2020
https://www.youtube.com/watch?v=IDvQGDcu1AQ
Ez jó volt! :thumbup
Videó hétvégére
Fallout 2020
https://www.youtube.com/watch?v=IDvQGDcu1AQ
Köszi. :)
Más:
Most lehet hogy igencsak rossz dolog történt velünk. Szóval örültünk itt évekig hogy nem volt a közelben szomszéd. Viszont a távolabbi szomszéd vadászterülete itt volt elõttünk, amit eladott és valakik most nagyon költözködnek. Egyelõre egy nagy lakókocsi van ott, de bevezettették az áramot. Mi nagyon reméljük hogy nem fog házat építeni oda, hanem csak egy kis nyaralót esetleg, de elõfordulhat hogy ház lesze belõle, akkor viszont lõttek a privát szféránknak. Jelenleg állandóan zúg, búg, pörgeti a motorfûrészt napokon át, munkának, alvásnak, nyugalomnak lõttek. Kiakaszt ez a zaj. Tegnap már káromkodtam egy sort, mert néztem volna videókat Youtubeon, de folyamatosan ment a motorfûrész a ház elõtt. Jó lett volna ha a távoli szomszéd szól hogy eladta a telkét és hogy mi a helyzet de az valamiért nem beszél velünk már lassan másfél éve. Nem tudom miért. Mondjuk oké, ha nem akar barátkozni többet akkor nem muszáj, viszont ha valami nagy változás van a házunk elõtt, amiatt bekopoghatott volna elmondani hogy mi történik. :hogymi:
ohh ez szívás
mondjuk amíg építkezik a szomszéd addig nincs nyugta az emberek, ezt nem lehet elkerülni, csak ha 100 hektárt veszel és a közepén laksz
Closed back fejhallgató alá benyomod a 3M-hez hasonló szivacsfüldugót, akkor a külsõ zaj minimalizálható ahhoz képest amit hallgatnál