-
"Halálos balesetet okozott kedd hajnalban az egyik útakadály, amelyet a migránsok faágakból építettek az úttestre Calais-nál. A helyi prefektúra tájékoztatása szerint hajnali 3:45 órakor egy lengyel rendszámú kisteherautó csapódott bele annak a három kamionnak az egyikébe, amelyek az útakadály miatt kénytelenek voltak leállni az úton. A meghalt sofõrt egyelõre nem sikerült azonosítani. Az egyik feltartóztatott kamionról kilenc eritreai migránst szedtek le a rendõrök, és elõállították õket." (MTI)
-
A német statisztikai hivatal minden éves jelentésében benne van a bevándorlók okozta bûncselekmények száma, az elkövetõ nemzetisége alapján. Magyarisztánnal ellentétben nem tilos ezt lepublikálni.
-
Tudsz linket adni hozzá? Kíváncsi vagyok rá. :)
-
Hát talán ez a legközelebbi amit én találtam, pedig engem is érdekelne. Ez is releváns azért: Ausländische Verurteilte 2015
-
A migrációt agykutatók találták ki! :D
Európa demográfiai problémáját azért kell úgy "gyógyítani" ahogy most teszik (Politikai befolyás, migrációt segítõ szervezetek, csempészek),
mert az agy is pontosan így gyógyítja a sérüléseit!
/az M5:Mindenki akadémiája elõadásából levont következtetés/ :D
-
Ha az agy megsérül, akkor szart pumpál a helyére? Ezt mondták?
-
"Muslim Refugees welcome" régen. Akkoriban is fogadták a muszlimokat, csak nem kenyérrel és vízzel, hanem karddal és forró szurokkal.
http://2.bp.blogspot.com/-ZmjAJHw90M...i_no%2B(1).jpg
-
-
Migráns gyilkolt idõs házaspárt
Vasárnap elõzetes letartóztatásba helyezték azt a tunéziai származású muszlim férfit, aki a gyanú szerint egy idõs osztrák házaspárt gyilkolt meg pénteken Felsõ-Ausztriában, vélhetõen azok pártszimpátiája miatt. Christian Kern osztrák kancellár megdöbbenésének adott hangot. Pénteken egy övvel, farúddal, késsel és benzintartállyal felszerelkezve érkezett az idõsekhez, a nõt megfojtotta, a vak férfit leszúrta és a bottal agyonütötte, majd felgyújtotta áldozatait. (MTI)
"Az ausztriai Tirol tartományban levõ St. Johann nevû kisváros szupermarketjében az alkalmazott bevásárlótáskájának ellenõrzésére szólította föl az egyik migránst. A sáska nem tett eleget az udvarias felszólításnak, hanem elkezdett õrjöngeni, szitkozódni, míg végül a tulajdonost a "szar osztrák" jelzõvel is illette - írja az unsertirol24.com címû tiroli hírportál."
-
Muszlimok vernek angol gyereket.
https://www.facebook.com/JaydaFranse...2/?pnref=story
Oszoljunk emberek, nincs itt semmi látnivaló.