Laci: De tényleg mint abszolút laikus, csak egy kérdésem lenne. Az jó ha leolvasztja a 2.5-ös pálcát? :D
Printable View
Laci: De tényleg mint abszolút laikus, csak egy kérdésem lenne. Az jó ha leolvasztja a 2.5-ös pálcát? :D
Ketrecet hegeszt a behatolók számára, amiben lesz egy mókuskerék, amit hajtanak és áramot fognak termelni neki, némi száraz kenyérért és vízért cserébe. :)
Obi,3990,-,minden fémbõl van...Csatolmány 5054Csatolmány 5055Csatolmány 5056
Tegnap elköltöttem a "zsebpénzem" maradékát. Az Aldiban leáraztak egy elemlámpát 6000-rõl, 4700Huf-ra
Vettem egy nagy levegõt, és egy nagy teljesítményû LED-es elemlámpát. (max 10W) Rendesen fókuszálható, az elsõ rész elõretolásával.
Régóta szerettem volna egy bébi vagy góliát elemest venni, mert azzal egy darabig turkálhat az ember a sötétben töltés nélkül.
Leértékelve lehet néha venni a Lidl-ben bébi elem méretû akkukat, párját 500 körül (4000mAh)
Új áron a két darab egy ezres. Sajna 3db kell bele, így nem elég egy csomag akku. A leértékelt túlélõgyanús holmikat módszeresen meg szoktam venni, úgyhogy volt 4 db.
Na ezek pont jók bele, úgyhogy a világítás megoldva.
Adtak hozzá egy opál búrát is, szórt fény elõállítására, meglepõen nagy teret képes megvilágítani!
Méréseket is végeztem:
Hozzáadott alkáli elemekkel a két fényerõ fokozat fogyasztása kb.2,5W/10W
Akkumulátorokkal a két fokozat kb. 2W/8W
Este egy jó órát szórakoztam vele a "birtokon", meg vagyok vele elégedve.
(Macskán nem lehet sokáig rajta tartani a fénycsóvát, mert kiég a szõre! :haha:)
Honlap.
http://www.weltdertechnik.de/technik...-12-2014-kw-49
Késbõl Lámpából sosem elég ;)