Gondoltam rá, és mûködne is, ha nem fából lenne a házunk. :haha:
A csapdában egyetlen darázs sincs, pedig eltelt egy nap. Szóval lehet hogy nem fog beválni.
Printable View
Gondoltam rá, és mûködne is, ha nem fából lenne a házunk. :haha:
A csapdában egyetlen darázs sincs, pedig eltelt egy nap. Szóval lehet hogy nem fog beválni.
Én nem bántom a darazsakat, még egy kis tál is van az udvaron vízzel, abból isznak egész nap. :) Még sosem bántottak õk sem.
Persze azért más a bejárati ajtónál egy darázsfészek.
Ha bent az erdõben lenne, engem sem zavarna, csak azt nem akarom hogy a házon/bejáratnál legyenek.
Gyerekkoromban elég rosszul jártam, inni akartunk a kék kútból a faluban, de tele volt darázzsal. Megnyitottuk a csapot és összeszurkáltak minket. :huuu:
Az a szép kék kút, amibõl mikor ittam akkor meg jól a szám szélébe csípett a darázs, mert a csõnél fészkeltek. Mai napig megvan a nyoma, persze keresni kell, de észre lehet venni.
itt fontos, hogy a dízel amirõl beszélsz, mert ami amcsiknál gasoline az a benzin, volt már belõle félreértés
Akkor a dízel a jó a darazsak ellen, vagy a gas(oline) (benzin)? :)
Hangyák ellen van valami jótanács? Mert most rohant le egy egész hadosztálynyi. Kicsit nem figyeltem és bevették nem csak a kóláspoharam, de a fél szobámat is.
Nálatok hogy van most a posta? Engem kezdenek kiakasztani a többi szállítócéggel együtt.
Rendeltem Aliról, elküldték a dolgokat, de sehol semmi. Van ami 2 állammal odébb rostokol már 3 ! hete. Eleve mi a túró az a Pitney Bones és miért õk veszik át a csomagokat a posta helyett? Elvileg valami angol cég akiket mindenki utál mert tök bénák és elveszítenek mindent, de legalábbis rajta ülnek a küldeményeken napokig, vagy akár heteken át. Komolyan, 3 hete várok arra hogy a kezükben lévõ csomagot átadják a postahivatalnak hogy azok kihozzák hozzám.
De a UPS is egy csomót tököl, a múltkor már a küldõ cég le is mondott róla, mert azt hitték hogy a UPS elveszítette a csomagot. Aztán a végén csak idekeveredett valahogy.
Rendeltem valami nagyobb cuccot is (videó lesz róla), de a cég akiktõl rendeltem 4 nap helyett vagy 10 napon át ültek rajta. Aztán végre feladták, de a kiszállító cég az ígért 4 nap helyett tovább tököl vele. Elvileg pénteken kellett volna megkapjam, itt is ültem egész nap, alig tudtam aludni mert vártam hogy hívjon a futár, stb. Erre sehol semmi, nem ért ide tegnap. Írtam nekik emailt és hagytam üzenetet FB-on, megkérdeztem õket hogy akkor ha nem péntek akkor melyik nap lesz. Erre nem is válaszoltak. Tehát 8 nap helyett legalább 17 nap mire ideér.
:hogymi:
Saját videó hétvégére:
Darázsfészek probléma
https://www.youtube.com/watch?v=zZJV32IoZ8M
Ami kimaradt hogy ecetet is raktam bele...
Dízelolaj.
Azonnal a legkisebb mennyiségben megolu oket.
A kerdes mi az doboz ami alattuk van.
Egyébként ha nem akarod tul bonyolítani ez nem tul naj fészek, darázs spray szinten ugy kérdés hogy mi az doboz
WD-40 vagy fegyverolaj spray. Tökéletesen mûködik, most irtottam le vele egy nagy fészket a kert végében.