:rolleyes: Megint valaki aki jól megmondja hogy mi van.
http://daniellace.blog.hu/2016/01/12...ll_a_nonek_929
Ha minden nõ más, akkor hogy lehet egy olyan cikket írni, hogy "mi kell a nõnek"?
Hogy ki az "igazi" férfi, azt ki dönti el?Idézet:
Minden Nõnek más és mások az igényei de végül mindegyik egyet akar egy igazi "Férfit" maga mellé.
Akkor Justin Bieber miért volt annyira népszerû? Róla álmodoztak a 40-es anyukák is, és nem úgy gondolva rá mint a gyerekükre. Amúgy meg amelyik nõ papucsot akar magának, az olyan férfit választ akinek nincs túl sok akaratereje.Idézet:
Nõ számára nincs vonzóbb egy határozott magabiztos Férfinél aki biztos lábakon áll és tudja mit akar, a félénk kisfiúk nem kellenek senkinek.
Nem minden nõnek. Voltam olyan nõvel, akinél ha 5 percet nem voltam mellette máris minden baja volt.Idézet:
Egy Nõnek kell szabadság kell a saját mozgástér ami senkié csak az övé
Ez nem igaz.Idézet:
Hidd el ha megadod neki a szabadságot te is megkapsz tõle mindent.
Nem mindig. Az õszinteségbõl van a sértõdés és a hiszti. Persze nem minden nõnél, de soknál.Idézet:
az Õszinteség és az egyenesség nagy erények.
Ez egy butaság. Egy nõ sem várhatja el egy férfitõl, hogy gondolatolvasó legyen.Idézet:
Azt add neki amire vágyik ne azt amit kér
Mi például sosem ünneplünk ilyesmit, de nem is volt rá igényünk. Nem minden nõnek fontos az ilyesmi.Idézet:
Ha észben tartod a névnapját esetleg a hófordulótok napját, megleped egy kissebb ajándékkal mondjuk egy rózsával, nem nagy dolgok ugye?!
Vagy mert van amelyik nõ nem igényli.Idézet:
Mert a sok pancser ezekre egy kis figyelmet sem szentel és nem foglalkoznak vele.
Miért ne kéne? Ezek szerint ha egy telefonmániás nõt meglep a férje egy szép, új, telefonnal, akkor a nõ azt fogja mondani hogy az neki nem kell? Vagy ha a férj ad X összeget a nõnek, hogy vegyen magának valami szépet, akkor a feleség azon meg fog sértõdni?Idézet:
Egy igazi Nõnek nem kell drága ajándék nem kell pénz
Ezek szerint a világon a nõk mind jól keresõ üzletasszonyok? Szerintem meg függenek. Elõször a családjuktól, aztán a férjüktõl, meg a gyerekeiktõl, meg a fõnöküktõl is ha dolgoznak. Vagy amelyik nõ nem dúsgazdag egyedülálló, család nélküli nõ, az nem "igazi nõ"?Idézet:
mert egy igazi Nõ nem függ senkitõl
Miért ne? Ha a nõk nagy része a szép kocsira bukik, mi a gond ha egy férfi ezt veti be?Idézet:
ne szép autóval akard lenyûgözni
Úgy kerül be a férfi a barát-zónába. Megértõ, odaadó, kedves, aztán a nõ meg keres magának egy bunkót, akivel összejön, a normálist meg berakja tartaléknak, szolgálónak, hogy legyen akivel elbeszélget ha gondja van, mivel a macsójával nem tud lelki dolgokról beszélgetni.Idézet:
megértéssel,odaadással!
Ez meg annyira tipikusan okoskodó, lenézõ nõi szöveg.Idézet:
Gondolkodj a fejeddel és ne azzal ami a gatyádban van
Õ egyetlen nõ, de a saját gondolatait kivetíti mindenkire és aki nem úgy gondolkodik az nem "igazi nõ".Idézet:
Ez nem szentírás ez csak az ÉN szerény véleményem és tapasztalatom
De ilyen cikket én is tudnék írni.
Mit akar egy férfi?
Szexet és kedvességet. De ez a kettõ túl nagy kérés, úgyhogy a nõk egy része vagy az egyiket, vagy a másikat elhanyagolja. Vagy mindkettõt.
Néhányan még mondanak olyat, hogy a férfinek kell étel is, meg takarítás, de igazából nem, mert ha a férfi az elsõ kettõt megkapja, akkor akár süt-fõz-mos-takarít is, nem gond.
Igaz én nem beszélek úgy mint a fenti cikk szerzõje, és inkább nem általánosítanék. Nem mondom hogy ki az igazi nõ és az igazi férfi, mert mindenki más és más. :rolleyes: