Ne csigázz minket tovább, lássuk a videót! :)
Printable View
Ne csigázz minket tovább, lássuk a videót! :)
Csak nem megismétlõdött a házatok elõtt a roswelli incidens??
Még nincs videó, szereltem tegnap egy csomót. Ha nem 2millió fok lenne, akkor kicsit tökölnék odakint, de lehet hogy csak késõbb lesz videózás. Majd kiderül. :)
Egy saját videó hétvégére:
Motorvásárlás horror sztori
https://www.youtube.com/watch?v=0o9JN-wlB_I
Most már kezdem érteni hogy miért van az hogy minden évben levágjuk a kis fákat a hátsó udvaron, mégis mindig újranõnek. Elkezdtem õket kihúzni, de úgy néz ki hogy egy nagy gyökér van amibõl kinõnek ezek. Húzom ki, egyik oldalon is jön a gyökér mintha kábelt húznék ki a földbõl (homokból), és a másik oldalon is. Aztán húzom, jön kifelé a fa is, húzom tovább, a másik fa is jön vele együtt, stb. :hogymi:
Hajtok 40-el, 70 van kiírva maximumra, de ugye ott egy híd ami elõtt érdemes lelassítani mert elég balesetveszélyes. Indexelek, ráfordulok, erre egy piros kocsi jön mint az állat, nem lassítana a világért sem, szerintem 70 felett, a szûk hídon, k-va közel hozzám hogy majdnem súrolta a kormányt és még van pofája rám is dudálni. Az ilyen tetvek miért nem járnak inkább busszal vagy biciklivel? Jogosítványt kapott, de agyat azt nem. Érdekes hogy ez az idióta volt az elsõ, pedig már jó párszor hajtottam ott és eddig az összes autós látta hogy mi van és felfogta hogy valaki robogóval megy át a hídon. Annyira nem bonyolult, de ennek nem sikerült felfognia a látványt... :mad:
Azért még beértem a boltba élve. Vettem motorolajat, lisztet, nagy zacskó rántott húst, bödön tejfölt, ugyanannyi túrót (palacsinta készül!), chipset az asszonynak, meg egy zacskó facsavart, házjavítgatáshoz.
Múltkor ugyanígy voltam, csak egy szûkebb úttesten, nem hídon. És cajgával. Elsüvített mellettem és teljesen indokolatlanul, izomból dudált közben. De olyan hirtelen, hogy nagyon veszélyes volt, nyilván nem számítottam rá, hogy tenyérrel rámtülkölnek ok nélkül.
Hídon meg olyan volt anno, hogy késõ este, nyugisan tekertem haza a munkából. Szintén ment el mellettem a kocsi. És az anyósülésrõl a részeg csaj (de nem biztos, hogy részeg volt) direkt kidugta a fejét, és ahogy jöttek el mellettem közel, rámordított. Szándékosan, hogy megijesszen. Simán borulhattam volna. Utána még vigyorogva nézett, gondolom nem én voltam az elsõ, akivel ezt csinálta. Úgyhogy résen kell lenni, ilyenekre is számítani kell.
Nem tudom amúgy, hogy hova sietnek mindig az emberek. Fõleg városon belül. Akárhol ott vagyok bringával egy teljesen vállalható idõ alatt, és nem is kell hajtanom. Most néztem ezt a videót. Egyetlen akcióban tizenhét sofõrt kaptak el azzal, hogy a leállósávban hajtott össze-vissza az autópályán. Hova megy?? Hova siet ennyire? És tizenheten...
Én is arra gondoltam tegnap, hogy ha az egyik autós rádudál a másikra, akkor maximum az ijedségtõl behúzza a nyakát és annyi. Viszont ha biciklisre vagy motorosra dudálnak, akkor elkapja a kormányt, elesik, gerincét töri, bezúzza a fejét, kocsi alá esik, meghal.
Tanítják azt az autós-iskolában hogy miért nem szabad motorosra és biciklisre dudálni? Vagy annyira nem ér semmit hogy még ezt sem tanítják? :confused:
Szerintem amúgy a magyar büntetõjog alapján mindkét általam írt eset veszélyeztetõ bûncselekmény volt.