-
Azt se értem, hogy Hershel mit tököl mindig, hogy ne lássák a többiek ahogy leszúrják (végső nyugalomra helyezik) a fertőzötteket. Már mindenki látott életében vagy 10.000 zombit, akkor miért pont számítana hogy látnak még néhányat? Mondtak valamit arról, hogy a lelket kell erősen tartani, de attól nem lesz erősebb a lelkük hogy tologatják a hullákat mindenfelé, viszont veszélybe sodorják vele magukat is és a többieket is. Főleg hogy betegek, gyengék, így már egy elszabadult újraéledt is komoly pusztítást végezhet közöttük.
-
Kíváncsi vagyok mit akarnak kihozni a kormányzó szálból, nagyon úgy tûnik, próbálnak adni neki egy második esélyt.
Ahogy láttam, a következõ rész is vele foglalkozik.
-
Az biztos hogy kicsit magához tért, mert megint lett néhány ember akiről gondoskodhat. :)
-
Hát most nem tudom eldönteni mit higyek?!
Elsö benyomásom az volt hogy szembesült a cudar valosággal hogy mindenki elhagyta és egy kicsit magábaszált. Rájött hogy egy manipulativ ember. Ujra akar kezdeni tiszta lappal mindent
Másfelöl mégis csak a kormányzorol van szo és a rész cime is az hogy csali. Tehát lehet ez is csak egy jol eltervezett beteges tömegmanipulácio lessz aminek a célja Rick barátunk kiherélése és Mison barátnénk megvakitàsa lessz.
De lehet hogy bepotolja az apa/férj szerepét amire mindig is vágyott. Legyen valaki akiért élhet. Erösen kétlem hogy ezt a lehetöséget el akarja ba*ni.
Amugy nekem tetszett ez a rész végre nem volt benne a börtön.
Am a következö rész is kormányzos lessz utánavalo a börtönös ahol Daryl megtudja hogy Carol eltünt plusz a nagyniga bekattan találkozik a kormányzo a börtönnel és itt fog jönni a téliszünet! :D
-
-
Érdekes rész volt a most vasárnapi.
Spoiler:
Az egyik pillanatban együtt iszogatnak, a másikban meg az egyik agyonverve a gödörben vacsora, a másik agyonszúrva a tóban lubickol, a szende Brian meg újra kormányzó lett. :hogymi:
-
Jó rész volt ez is és az elõzõ is, drámai szinten.
Ahogy láttam a bemutatóban, amit megspóroltak ezen a két részen, azt a következõ 1-2 részben akciójelenetekre fogják költeni.
-
tudtam én hogy a goverbov visszatér! Szerintem ennek két végkifejlete lehet!
A kezdése mindkettönek ugyan az. A kislány és a csaj nagyo fog csalodni brájen barátunkban akit a hatalomvágy és a bosszu megint a szociopata irànyba mozdit. De mire rájön hogy megint elment az esze és a manipulálásal megint eltaszit mindenkit maga mellöl.
A végkifejlet szerintem a következõ képpen alakulhat.
A hazugságokkal megvezetett tömeg megtámadja a börtönt.
1A governovot megöli rick vagy kárl vagy a gettoszamjráj. Vagy saját magát öli meg mert elfordul tölle mindenki. Anyi a lényeg megkeseredetten meghal. És a sok civil aki megint feltünt mintha mise történt volna csatlakoznak a börtöncsapathoz...
2A börtörtönböl végre kikergetik a lakokat.
De ettöl a sok statisztátol hülyét kapok. Mintha mise történt volna (lehet sokaknak nem tünt fel de már lassan 2.éve zombiapokalipszis van) élnek a kis álomvilágukba és sorba halnak meg. Kérdem én. A természetes kiválasztodás hol volt eddig? Azt értem hogy a sok szerencsétlen elég szerencsétlenül halt meg az elsö pár hétben. De ha 2évet kibirtak akkor mért kell szerencsétlennek lenni?
-
Annyian vannak, hogy tényleg nehéz nyomon követni hogy ki-kicsoda.
Először azt hittem hogy egy néhány fős csapathoz keveredett a kormányzó és 3 társa, erre mikor elmondták hogy a másik "részegen beleesett a gödörbe", akkor nagytotálban mutattak vagy 50 embert. :eek:
-
Valamelyik nap egyszerre neztem a Walking Dead-et, fegyvert pucoltam, s volt egy uveg sor is a kezem ugyeben. Vicces volt, amikor raebredtem minderre....