Budget kiadásként vettem meg, mégis adtak hozzá egy hangulatos kis kézikönyvet.
Csatolmány 5483
A játék amiben a kézikönyv is hangulatot teremt. :D
Csatolmány 5484
Printable View
Budget kiadásként vettem meg, mégis adtak hozzá egy hangulatos kis kézikönyvet.
Csatolmány 5483
A játék amiben a kézikönyv is hangulatot teremt. :D
Csatolmány 5484
Nem tudom mi baja pontosan a Fallout 3-nak, mert nemrég feltelepítettem és mikor megszületik a karakter az után random helyeken le szokott fagyni.
Úgy lefagy, hogy megáll a kép, de a hang megy tovább. Gondolom nem szereti az új GTX 750 videokártyát.
A New Vegast még megpróbálom, de az is az elõzõ GTX 460 kártyával is fagyott.
Remélem a Fallout 4-et már optimalizálják a 64 bites rendszerekhez és a random lefagyásokat is kiküszöbölhetnék igazán.
A Skyrim ami ugyanezt a játékmotort használja, ott már kicsit jobb a helyzet, de az új kártyával mintha ott is több lenne a lefagyás.
Persze a GTA IV, a COD és hasonlók meg jól mûködnek, 0 fagyás.
Fura módon a frissített STALKER (Call of Pripyat éa Clear Sky) is szeretett bizonyos beállítások mellett lefagyni, még a régi kártyával is.
(A legrégebbi Shadow of Chernobly még viszonylag szépen fut)
A Fallout esetében beállítottam minden javasolt beállítást, de akkor is fagy. Volt régebben egy idõszak amikor nagyon szépen mûködött a Fallout 3, de egy újratelepítés után már nem volt ugyanaz, pedig akkor már modokat sem használtam.
Van pár lehetséges magyarázat, hogy mi okozhatja a hibát a Fallout 3 esetében:
- valamelyik driver frissítés
- valamelyik Windows frissítés
- nem kompatibilis hivatalosan a Windows 7 64 bit op. rendszerrel
- valamelyik beállítást át kéne állítani a .ini fájlokban
- 4 magos processzor
- újabb videokártyák
- lehetnének a modok is, de nem használom õket
Állítgattam már szinte mindent a Windowsban és a játékban is, de észre sem venni a különbséget.
Így hát várom a Fallout 4-et mert nincs egy itthon stabilan futó verzió sem. :confused:
A Skyrim meg unalmas egy idõ után, úgyhogy inkább várok 1-2 évet a Fallout és a Stalker következõ részére.
Egy valamit azért kérdeznék:
Aki játszik a Fallouttal az milyen konfiguráción fut?
Gondolok ilyenre hogy pl.: Windows 7 64 bit op. rendszer, GTX 750 videokártya, 4 magos FM1-es Athlon processzor.
Egyesek szerint az operációs rendszer, a videokártya és kis részben a processzor okolható a lefagyásokért a Fallout esetében, ezért érdekelnének ezek az adatok.
A legújabb driver van fenn? Többi programot próbáltad kikapcsolni addig? Abból kiderülhet ha valamelyiket nem szereti a játék.
Én bevallom õszintén, a F3-at kipróbáltam kalózkodva is. Állandóan lefagyott. Aztán megvettem eredetiben és soha többet nem volt fagyás, a játék szerintem egyszer se omlott össze utána. Jó nagyot dobott a hangulaton hogy nem kellett többé minden ajtónyitáskor azon aggódnom hogy kifagy az egész.
Nálam is Win 7 64 van. Csak a kártyám egy 7770-es Radeon. A processzor Intel.
Nekem anno AMD sempron 140 / athlon 440e processzorral 1 / 2 giga rammal 8600GT videókártyával tökéletesen ment... a kalóz is.. ennek az eredetinek ami nekem van megvan az az érdekessége, hogy crackelni kell mert különben nem indul :D + a most nem tudom melyik DLC amivel Open ended lesz a játék nem mûködik. Azért írtam így mert a sempronnál feloldottam egy plus processzor magot. Meg eredetileg 1 gigával volt a gépem majd vettem bele még 1 gigát.
Random idõközönként fagy, vagy van valami rendszer benne?
UI: Tulelo! Le ne merd szólni a 7770 Radeon-t. Mert nekem is az van. :D Intel G2020-as procival.
Dehogy szólom, ez a 7700 nagyon jó. A GTA 5 is szépen fut vele. :thumbup
Van a fagyásokban rendszer, már annyira, hogy el sem lehet kezdeni a játékot. Rá megyek arra, hogy new game és utána elindul a játék, megszületik a karakter, majd nemet választok neki, de miután beírtam a karakternevet azután kicsit fut a játék (4 másodperc kb.) és lefagy a videojel. Az audio "alapzaj" megy tovább, de nem beszél tovább a fater. Nem lép ki az asztalra program, hanem áll és nem reagál semmire. Azután Alt Ctrl Del és feladatkezelõvel le lehet állítani.
Lehet hogy a vírusirtó szól közbe vagy a tûzfal - még megnézem, csak elõbb újra kell telepíteni a játékot.
A legújabb driverek vannak fenn egyébként.
Eredeti?
Tiszteletem.
Nekem még régi AGP foglalatos alaplapom van, Barton AMD 2500 proci, ATI HD2600XT kártya, 2 giga RAM.
Nekem is fagyott régebben, de a beállítások között van egy ami nagyon érzékeny (verjetek meg, de nem tudom már melyik...:( ) azt visszavettem, szinte alapra, azóta a fagyást nem ismerem. Ha legközelebb berúgom a játékot megnézem!
Játék eredeti.
Meg van a hiba - megtáltosodott a játék. A vírusvédelem egyik része túl érzékeny ezek szerint, mert amint letiltottam, már hibátlanul fut a játék. Kijutottam a betonpusztába.
Egyébként nem eredeti egyenlõre, de tervezem, hogy megveszem - pár ezer Ft-ot jóárasítva megér így hogy tudom, hogy futni fog rendesen.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!:thumbup
Van egy elõre elkészített .ini fájlom, amiben be van állítva minden az igényeimhez (a rejtett beállításokkal együtt), ezért álltam értetlenül a dolgok elõtt.
Egyébként fura így utólag belegondolni, hogy eddig a vírusirtóra nem gyanakodtam. Pedig amikor Windows újratelepítés volt akkor programverzió is frissült a víruskergetõnél és azután kezdett el lefagyni idõnként.
Most már remélem hogy menni fog hosszabb távon is. :)
Akkor jól tippeltem. :D :beer: