A csili kígyó meg a csípõs kolbász? :haha:
Printable View
Ugye, hogy szemet gyönyörködtetõ látvány? Azután vélhetõen könnyfakasztó és leizzasztó is. :D
Ma én készítettem palacsintát. Vagy 3x olyan vastag, mint az asszony palacsintája. Erre kérdi hogy
- Amerikai palacsintát csináltál?
- Nem, ez magyar recept.
- Akkor miért ilyen vastag?
Miért? Hát azért mert nem fogok a serpenyõ mellett tökölni 2 órán keresztül. :haha: A palacsinta vastagsága nem változtat az ízén, de ha vastagabb, gyorsabban megvan. :)
- Mit tettél bele?
- Ami a listán volt.
- Mennyit?
- Nem tudom, csak úgy beledobáltam mindent.
- Ahhoz képest jó lett.
Persze hogy jó lett. :D Én úgy készítem az ételt mint ahogy a kõmûves dolgozik. Szemmértékkel. :haha:
En meg szoktam almat is reszelni a tesztajaba, es ugy meg sutni. Akkor is vastag lesz, viszont nagyon finom. Meg a nagymamam mutatta ezt.
Ha pedig zabpelyhet is tesztek bele, akkor meg elképesztõen laktató.
54 dollárért ezt vettem:
15 nagy hamburger cipó
12 liter kóla ami nagyon hasonlít a Pepsihez (tehát nem a cukrosvíz amit a Tesco árul)
24 tojás
2 kg minõségi darált marhahús
1 nagy fej saláta
1 kg tejföl
1 kg mozzarella sajt
1 kg gomba
1 nagy fej lilahagyma
fél kg szalámi
fél kg fokhagymás só
1 kg paradicsom
másfél kiló savanyú uborka
Napokon át esszük majd a hamburgert. Aztán pizzatésztát csinálok ami remélem sikerül (még nem próbltam). :)
Gratulálok, elérted, hogy így éjjel negyed egy óra magasságában különbözõ zsíros, fûszeres, kalóriadús ételekrõl kezdjek el fantáziálni. Gyorsan el is vonulok aludni. :D
Én meg alig kapok levegõt, mert megettem három sajtos hamburgert, egy tál hozzávalóval együtt. Jól esett, bár a másodiknál már éreztem hogy sok lesz... :)
Ráadásul sajtos! :thumbup Ha Mekiztem, akkor mindig dupla sajtburgert ettem, nem jöttek be a más mindenféle szendvicsek, csak a jó öreg sajtburesz. Mellé krumpli, ketchup. Kész. Már jó régen ettem, talán 2019-ben, vagy tavaly év elején. A pénzt is sajnálom rá, mert amekkorák azok a burgerek, mondjuk öttel lakom jól. De a biztonság kedvéért nem árt, ha van ott egy hatodik is. :)
Készíts otthon, mint mi. :)
A házi készítésû hozza azt amit a Meki ad, tán még többet is. A magyar Meki meg drága is, nincs 3 dollárért kész menü. Egyszer ettem magyar McDonald's-ban, csak azért mert a haver fizette, kb. 20 éve. És már akkor 1600 Ft-ot fizetett két pici menüért. Ahogy nézem most már 1 kerül átlag 1600-ba. https://fastfoodmenupreise.de/mcdonalds-arak/
Vegyél darált húst, néhány zsemlét, hagymát, paradicsomot, sajtot, uborkát, kólát, és jóllaksz otthon hamburgerbõl, többször is.