Jol sejtem, hogy ezutan mar ne kerjem el privatban a paypal cimet? :-)
Bel
Printable View
Jol sejtem, hogy ezutan mar ne kerjem el privatban a paypal cimet? :-)
Bel
Gondolom felesleges. :haha: (Most töröltem a képet.) A lényeg hogy oda küldhet bárki ami képen volt. :)
Valamirõl lemeradtam.
Csak ott volt egy screenshot a befizetésrõl és rajta volt az email. :)
ohh bocsi :D
akkor csak a sáp:
2000 forint körüli összeg esetén 160+84 forint
A Youtube most nyírta ki a feliratozós csatornámat, úgyhogy mostantól azzal se tudok keresni havi pár dollárt a fórum fenntartására.
https://i.imgur.com/sExRhaj.jpg
A másik csatornámon is lekapcsolta a Youtube a videóim kb 20%-át. A legnézettebbeket, úgyhogy az a pár dollár amit még kerestem havonta vele, az is eltûnik.
De miert kapcsoljak le, azt megindokoljak?
Nem indokolnak, nem is küldenek róla emailt. Meg többnyire egy robot csinálja, emberrel beszélni nem is lehet, se moderátorral, se senkivel, magyarázat nincs. Szóval a jelenleg úgy mûködik a Youtube mint egy kamion ami 130-al hajt az autópályán, de a sofõr meg részegen alszik a kormány mögött.
Az elején még azt mondták hogy csak t-ista videókat fognak lekacsolni, de szépen lekapcsolják a Trump videókat, lekapcsolják az antifeminista videókat, mindent ami konzervatív, riportokat, hírvideókat. Nálam kilõttek 2 vicces videót is, saját hírvideókat amiben semmi erõszak, semmi copyright nem volt, csak egy robot beolvasta a szöveget amit leírtam. A halálán van az egész Youtube, kinyírja a saját felhasználóit, feltöltõit, videósait. Lehet hogy arra a sorsra jut majd mint a többi videóoldal. Elõször mindenki használja, aztán kivágják a kukába a felhasználókat.
A gond hogy többnyire a Youtube videókból finanszíroztam a fórumot is. Az, kiegészítve a banner reklámokkal itt, meg az évenkénti 3-4 adománnyal, mûködött a dolog. Majd kiderül hogy mi lesz. :hogymi:
Érkezett a 2 doll.? Beállítottam az adakozást, de nem látom a levonást. Szeretném segíteni az oldalt, de nem biztos, gogy sikerült...