hallottam már a füves trükkrõl :D
Printable View
hallottam már a füves trükkrõl :D
Ez nekem is megvolt gyerekkoromban ez a konyv. Nekem is nagyon tetszett
Mi más? :cool:
Csatolmány 8676
Fear the Walking Dead :)
Régóta szemezek a pesti futárok által egyre gyakrabban használt teherhordó biciklikkel. Ebbõl a cikkbõl derült ki számomra, hogy _cargo bike_ a megnevezésük. Viszont brutálisan drágának tartom. Ettõl függetlenül elég jó menekülõjármûnek bizonyulhat, ha van menet közbeni javítókészlet, tartalékgumi, szerszámok, pumpa stb.
"A cargobike nem olcsó, az építettek 400-500 ezer forinttól kezdõdnek, egymillió forint körül viszont már elektromos rásegítéses, összecsukható modelleket is találhatsz."
Bringák között jó az SUV?
KIPRÓBÁLNÁM A BRINGÁZÁST, DE MILYET VEGYEK?
https://totalcar.hu/magazin/2020/06/29/bringak_kozott_jo_az_suv/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign =link
Csatolmány 8760
Vegyél egy normális biciklit és vegyél mellé egy bicikli utánfutót. :) Nekünk is van egy, kb. 40 kilóig lehet terhelni.
A trekking lesz a Te bicajod. Semmire nem az igazi, de mindenhol el lehet vele menni.
:) Nekem amúgy van bringám, ráadásul trekking, mindig is volt, 20 éve nonstop azzal közlekedem Bp-n. A cikkbõl csak a kifejezetten teherhordásra specializált cargobike-ra figyeltem fel, mint potenciális eszközre, amikor a városból el kell menekülni sok cuccal a BOL-ba vagy akárhová.
Az utánfutók is nagyon drágák, fõleg a terhelhetõk, szóval egyik megoldás sem optimális, de ha más nincs, sokat érhet/ne.
Menekülés szempontjából egy rossz kombináció állhat össze bicajjal:
sok cuccot akarsz vinni + kiderül, hogy nem jó az utak járhatósága
Ilyen szempontból az utánfutó a nyerõ, kb 30 kiló cuccal, az még nem gáz, ha tolni kell egyenetlen szakaszokon, vagy átemelni valamilyen akadályon. Beszerzés szempontjából sem fáj annyira valszeg, jobban kihasználható bégeidõben is.
Szerintem a cargobikera akkor érdemes gonddolni és tervezni, ha amúgy is ahsznál egyet az ember.
Én a cargot kihagynám. Ülj rá használd és rájössz, ez csak aszfaltra való... (Mint a tricikli!)
A kerékpár és utánfutó elõnye, hogy szétválasztva kézzel is átjuttatható akadályokon.
Pontosan!
Egyszer próbáltam egy caro-t, halálközeli élmény...
Nagy fordulókör, majd" 2,5 méter hossz, k.a nehéz.
Aszfaltról nem mernék lemenni vele, murvás útra sem.
A kátyú kerülgetése élmény vele.
Ez a felépítés esetleg jó lehet, bár inkább hátra pakolnék, ha egy mód van rá...
https://i.pinimg.com/474x/86/f0/62/8...cargo-bike.jpg