-
Végre van akku küldés, valami dobozban (mûanyag tokban talán) tudják õket újra küldeni. Csináltak is akciót, van pár jobb vétel.
Ha vackokat kerestek akkor pedig jó lehet a nyái kiárusítás. Itt van minden mint a búcsúba, prepper cuccok annyira nem hacsak nem a túlélõ hajcsatt nem szimpi valakinek :tapsol:
-
Mennyi idõ alatt szokott megérkrzni onnan a rendelés ? Ez tényleg 64 gigás vajon ?
http://www.gearbest.com/usb-flash-drives/pp_260083.html
-
Most egész jó idõket futnak, kb. 2 hét házig.
Ha annyi van ráírva akkor annyi. Ha véletlenül baj lenne vele akkor megreklamálod és visszakapod az árát. Ha kell abban is tudok segíteni. Ellenben azzal számolj, hogy ennyi pénzért valami tetûlassú memória lesz benne,
-
-
Erre nem tudok mit mondani. Tüntetõ eljátssza hogy megütötte a rendõr.
https://www.facebook.com/TheAdvanced...6075555171642/
-
28 napra kegyetlen villanyszámla. Számítottam 25 dollárra, de 80 feletti lett!
Hûtõ néha megy, de többnyire ki volt húzva. Hõsugárzók nem mentek, pedig rohadt hideg van, de nem kapcsoltuk be õket. A kút nem használ sokat, ráadásul többnyire le van kapcsolva. Számítógép többnyire csak 1 megy, az asszonyé ki van kapcsolva. Csak a laptopja megy, ami alig fogyaszt. Villanyt alig használunk. Éjjel minden villany le van kapcsolva. Légkondi van, de sose volt bekapcsolva. Mikró megy, de csak naponta néhány percet. A kis sütõt csak most vettük és használtuk vagy kétszer, vagy 20 percre. Amúgy ki van húzva.
Tehát akkor mi a franc viszi az áramot? Miért kerül 80+ dollárba aminél 25-re számítottam? Több mint háromszorosa. És mennyi lenne ha úgy használnánk az áramot mint mások és nem takarékoskodnánk? Akkor 200 lenne? Vagy még több? :duhos:
-
Akkor az a villanyszerelõ ne csak a lámpákat nézze meg. Amúgy nálatok nem olyan, mint itthon, hogy körökre van osztva a belsõ hálózat? Nézd az órát mikor megy, aztán kezdd el lekapcsolni sorban a biztiket. Mikor alábbhagy a pörgés ott lesz valami fogyasztó ami tekerheti az órátokat.
-
Jó ötlet! Köszönöm.
Muszáj lesz megvizsgálni, mert Ez a 600 KiloWatt vagy mennyi, ez nagyon sok úgy hogy szinte semmit nem használtunk. Ez egy téli, részlegesen áramos fûtésnél lenne elfogadható. Azt írják hogy ez "átlagon felüli fogyasztás". De hogy lenne az, ha semmi se ment az 1 számítógépen kívül? Átlagon felüli az, ha a hûtõ 1 hónapban 20 napot ki van húzva? Vagy hogy alig ég villany? Vagy hogy a kút csak akkor van bekapcsolva ha épp víz kell, de amúgy végig kikapcsolt állapotban van? Hogy nincs fûtés a házban, az átlagos?
Úgyhogy valami fogyaszt, de hogy mi, arra rá kellene jönnöm. Ez így nem normális dolog.
Magyarországon még volt egy olyan, hogy volt egy elromlott hûtõ, az be volt dugva és az fogyasztott. Meg az áramos vízmelegítõ. De itt nálunk most nincs meleg víz, a hûtõ meg többnyire ki van húzva.
-
Elsõ körben én amit írtam azt ellenõrizném le. Mondjuk azt is nézzétek meg, hogy nem megy-e az óra ha minden le van kapcsolva. Vannak ilyen csodák is. Aztán ha megvan melyik kapcsoló irtja ki a fogyasztást akkor azt kell kimatekozni, hogy azon a körön mik vannak és mindent akár hardveresen lekötögetni, hogy kiderüljön hol van a nagy fogyasztó. Valami beépített elektromos fûtés nincs ami esetleg bekapcsolgat?
-
Nem tudom, de akkor úgy néz ki hogy lesz itt egy nagy vizsgálat.