-
Érdekes ez a történet....eddig miért nem jöttek maguktól...?
Mi itt élünk németországban és azt látom, hogy a huszonéves suhanc a buszmegállóban a csodatelefonját nyomkodja munkaidõben....
Lehet, hogy csak nekem kell dolgozni?
A németeken azt vettem észre, hogy iszonyatosan hallgatnak.
Nem örülnek annak ami van, négyszemközt köpködnek, fújjognak, de nem tesznek semmit.
Ezt sosem fogom felfogni szerintem.
Akkora birkák....nem csoda, hogy célország németország, simán leigázható.
Nem olyan rég jöttünk ide, lehet, hogy lassan továbbálhatunk.
Anyának márt vettem paprikasprayt, és kapott bicskát is, néhány tanáccsal.
Itt tartunk europa szívében.....
-
Ennél már csak az lesz rosszabb, amikor "demokratikus választás" útján hatalomba kerülnek Angliában és Franciaországban, ahol ugye a hatalomhoz atomfegyver is tartozik. A radikális Isztlám ilyen könnyedén más módszerrel sosem juthatna atomfegyverhez. És ezeket még csak messzire sem kell majd lõniük, ha nagy pusztítást akarnak.
-
Ugyan ezt tapasztaltam amikor Heidelbergbe voltunk 1,5 éve.
És a csávó még majdnem megszólta a magyarokat...is.....
Szintén szóba hoztam a migráns témát, mintha meg se hallotta volna...
Anyós német vendégei elõtt meg már nem is beszédtéma.
Csak vita lenne belõle.
Birkák ahogy mondod!
-
-
Értem...de mitöl félnek?
Hogy nem lesz zsíros nyugdij?
A gyerekeimnek úgy mossák az agyát az iskolában, hogy huhh.
A nagyfiam összejött egy fejkendõs lánnyal, leültettem, beszélgettünk, mondom neki, hogy lehet hogy a kislány aranyos és félig már németül gondolkodik, de a nagybátja meg itt veri majd az ajtót, hogy vedd feleségül mert hozzányultál.
Szerencsére megértette és dobta.
Ez csak egy kis érdekesség, tudnék még mesélni.
Szerintem nemsokára az europai fehérember lesz menekült.
De hova??? Kérdem én
-
Attól hogy lecsukják õket. Németországban üldözik azt aki nem polkorrekt, és nem csak megszólják õket, hanem letöltendõ is elõfordulhat. Nem beszélve a megbélyegzésrõl és meghurcolásról. Valószínû hogy ezért nem mert szólni senki semmit és véleményt se akar mondani.
-
Ez rendben is van.
De: németországról beszélünk és ez egy vicc.
A sajtó hallgat , eltusol minden szép és ez nagyon jó stb.
Ha a német polgárnak van véleménye, akkor a szavazóurnánál kifejezhetné, de nem teszi sajnos.
Azt hiszik, hogy ez a jólét és biztonság örökké fog tartani.
A Merkel mamát meg megtartják mert hát ez a sok jó neki köszönhetõ.
Most olvastam, hogy elindulnak a család egyesítések.
Becslések szerint ez még egymillió embert jelent németországnak.
-
Mi az, hogy Németekrõl beszélünk? A Franciákról nem? Azok is panaszkodnak, de nem lépnek. Nem egyszerû ám mire megmozdul a melós, valakinek fel kell állítani a fotelbõl a söre mellõl. Ne félj a megfelelõ idõben a pénzügyi elit ad nekik vezért, és kiviszi az utcára harcolni õket.
-
Hát reménykedjünk...
Mi négy éve jöttünk ide és az a félelmem, hogy mire gyökeret tudunk ereszteni, már csomagolhatunk is.
Itt végre úgy érezzük, hogy megtaláltuk a helyünket. Nekem is jó munkahelyem van, a gyerekek is felszabadultan érzik magukat.
Franciában nem tudom mi van.
Nincs infom, de lehet, hogy úgy van ahogyan írod.
-
Nem kell aggódni a németekért, a karlengetõ dicsõ elõdök nyomdokain haladva már dolgoznak a problémán. Keverjünk némi hormont pl. a vízbe és máris mosolyog a nemzet! :)