Én is olvastam, Sipivel értek egyet, azért vannak benne jó ötletek, egyszer érdemes elolvasni. Zombifanoknak meg fõleg! :D
Printable View
Én is olvastam, Sipivel értek egyet, azért vannak benne jó ötletek, egyszer érdemes elolvasni. Zombifanoknak meg fõleg! :D
Mai beszerzes: Csatolmány 5549
Névnapra kaptam, szíjat már én csináltam hozzá, mert a gyári gumi az nemkicsit kemény, kényelmetlen.
20 bar nyomásig vízálló, óra, világidõ, stopper, timer, 5 ébresztõ, iránytû (1 fok pontossággal), és hõmérõ (1 tized fok pontossággal)
Teszteltem is, kb. 1-2 fok pontossággal hozza a valódi tájoló és egy másik digitális (Nokia 5140i) értékeit.
A kijelzõben különleges fagyálló folyadék van: -10 fokig garantáltan nem dermed/fagy meg, tehát nagy hidegben is használható marad.
Tejlesen átlag (CR2025) gombelemmel elmegy kb. 3 évet.
Csatolmány 5550
A két L-betûs kis áruházban bevásároltam mûszálas zsinórból.
400Ft volt 50m tekercs.
Üdv mindenkinek!
A mai napon megkaptam az egyik hõn áhitott könyvet! :D
Csatolmány 5558
Vettem pár kémiai lámpát. Vagy tudom is én hogy hívják, Glow Stick. 2 db(*2db) 10 centiset, 2 db 15 centiset, meg 2 mû*miniszter* méretût.
Csatolmány 5563
2 napja vettem egy MTD - BC52B benzines fûkaszát.
Csatolmány 5564
Tegnap el is szórakortam vele, meg a nagytesójával. Nem nyírtam pár hétig és hagytam kicsúszni a dolgokat a kezembõl. Hiba volt, a másfél órás munka így 2.15-re nõtt, de ha lehet mégjobb érzés volt végignézni rajta a végén:)
elõtte
Csatolmány 5565
utána:thumbup
Csatolmány 5566
Elmesélem, hogy jártam a múltkor, bár kicsit off, Grafitos kolléga hozzászólásához azért közelít :)
Van egy kb. 2-300 m2 gyepterület az egyik épület mögött nálunk. Vetett pázsit. Gondoltam van kasza, hagyom megnõni rendesen, így legalább nagyobb mennyiség jut a komposztba.
Kerti pázsit fûkeveréknél sose csináljátok ezt.
Kidobta a magszárat, és azonnal elkezdte leszárítani az aljleveleket, persze ez igazán kaszálás után látszik csak, most olyan sárga, mint egy kiégett legelõ, nagyjából két-három fûnyírás kell neki, hogy megint zöld legyen.
A kerti füvek ugyanis szinte kivétel nélkül szálfüvek, ha nagyra hagyod nõni, akkor az alja leszárad.
Ma megérkezett a csomagom. Van benne egy Light My Fire 2.0 Army szikravetõ, egy Mora Companion MG, egy Tatonka bögre, két darab Haidu kõ (600-as kicsi és 180-as tisztító kõ) és egy zöld arab kendõ.
:thumbup