-
Azóta beállt egy kék Jeep is és megfordult. Nem kicsit gyanús. Általában 1 hónap is eltelik hogy valaki megforduljon a bejárónkon, most mi az esély arra hogy 2-en megfordulnak, 1 megáll, majd visszajön másnap és 5 percen át telefonál miközben a bejárónkon áll, majd ugyanaznap jön egy lepukkant drogosnak tûnõ alaki aki a kocsijával a lépcsõnkig hajt, majd telefonál és nézi a biztonsági kamerát... Ez így nem normális helyzet.
-
Nem gondolják a hülyék, hogy feltûnõ...?
-
Kinyiffant a mikrohullámúnk, kicsit több mint 4 éves volt. A belseje eléggé nedvesedett és az oldala berozsdásodott az ajtajánál. Rozsdaporos belül, és ha bekapcsoljuk akkor ugyan mûködik, de szikrát szór. Kár, mert szerettem nagyon, de ez van... Vettem egy ugyanolyat, csak 1 mérettel nagyobbat. :)
-
Az egyik bankom küldött papírt, hogy bezárják a számlát ha 1 évig nincs rajta mozgás, mert az a szövetségi törvény. Fantasztikus, meg az is hogy 10 nappal bezárás elõtt jött a levél. Asszony mondta hogy elintézi, de nem tette, úgyhogy nekem kellett motorral bemenni, alvás helyett. Persze forgalom, tömeg, autók mindenütt. Szétvágott az ideg, úgyhogy inkább elõbb bementem a bevásárlóközpontba és vettem egy csomó kaját. Pizza volt a terv, de vettem 2 kenyeret, vajat, kiló sajtot és nagyon sok szalámit. Ez serpenyõben marhára közel áll a pizzához. 3 flakon kólát is vettem mellé. Meg egy nagy adag olcsó fajta rántott húst. Elleszünk vele egy darabig.
A boltban egy ott dolgozó nõ rám néz és beszél, hogy "látod a polcot? mi vele a gond? szerinted mi a gond vele?"
Nézek rá, nem értem mit szövegel. Mondom "nem tudom"
Tovább magyaráz "mi vele a gond?"
Erre jön egy másik dolgozó a hátam mögül elõlép. A nõ neki szövegelt.
De miért áll a hátam mögött? Két bolond...
Visszafelé a motor nem akart indulni. Jó sokat szenvedtem vele mire sikerült. Megálltam a bankban, betettem egy kis pénzt hogy ne legyen probléma egy újabb évig a számlával.
Megint nehéz motorindítás, de úgy már nagyjából hazavergõdtem. Bár egyszer még leállt. Azt hiszem ideje az olajcserének is, meg talán veszek egy 4 gyertyás pakkot is, az olcsó és jó ha van néhány a háznál.
-
:haha: Miért nem adtál neki tanácsot, hogy hogyan lehetne praktikusabban elrendezni a polcot?
Ez melyik motor, amelyik vacakolt?
-
Az asszony arany színû motorja.
Ja, elég hülye helyzet volt, tök olyan volt mintha nekem beszélt volna a nõ. :huuu: Csak álltam ott, néztem a polcon lévõ tojásos dobozokat és próbáltam rájönni hogy mi a gond velük. :haha:
-
Újabb városi út. Az elején nem indult az asszony mopedja, öntöttem még hozzá benzint, akkor se. Kicseréltem benne a gyergyát az újra. És láss csodát, beröffent. A másik gyertya nem túl mocskos, de úgy tûnik hogy a kis kosz is kosz...
Postánál parkoltam, intézkedtem. Gyalog a boltba, ott bevásároltam. Három kenyér, 2 kiló csirkehús, keksz, és hotdog, majd hazajöttem. Mindjárt ebéd. :)
Lehet utána leszigetelem az ajtót, készülni kell a téli hidegre.
-
Erre most meg eszembe jutott a hot dog. :jolnezki:
-
Ilyet szoktunk venni. https://www.walmart.com/grocery/ip/B...16-Oz/10290742
Sosem felejtem el, még tizenéves koromban anyám bevásárolt, vett egy csomó leárazott virslit. Mondta hogy tök jó és hogy nagyon olcsón adták a boltban. Hát, ízre és állagra nem volt rossz, de olyan hullaszagút böfögtünk tõle hogy valami irgalmatlan volt. :haha:
Úgyhogy már tudtuk hogy oka volt annak hogy nagyon le volt árazva.
-
Néhány gyanús járgány a háznál, biztonsági kamerás felvétel (+ 2 mém a végén)
https://www.youtube.com/watch?v=rpfd7S4fjmg