nem találtam "sport"-topicot, ezért ideírom a kérdésemet:
ha az olimpián nem indulhatnak profi boxolók, akkor miért indulhatnak profi focisták, úszók, stb.
mi számít profinak?
Printable View
nem találtam "sport"-topicot, ezért ideírom a kérdésemet:
ha az olimpián nem indulhatnak profi boxolók, akkor miért indulhatnak profi focisták, úszók, stb.
mi számít profinak?
Én azt se tudtam hogy nem indulhatnak. Ha így van, akkor én is szeretném tudni hogy miért van ez.
Elég fura hónap lesz a Szeptember számmisztikailag, bármi megtörténhet, változtatásra kényszerítõ események jöhetnek mind globálisan mind a magánéletben!
991
992
...
999 ez brutális már már világmegmentésre sarkalló szám (A világnak szüksége van az élettervünkre), 9, 18, 27.-én
A természet folytatja megtisztító tombolását!
Támad a Mars is, az emberek megbolondulnak, eddig is így volt mostanában, akkor mi jöhet még?
Ezt nem értem. Milyen számok? Kabbala? Vagy micsodák? :)
Egyrészt számmisztika.
A számok nem csak egyszerûen számok, hanem hatással vannak a világra, az emberekre. Az hogy mikor születtél pl. az is elárul rólad pár dolgot.
Én nem értek a számmisztikához, de azt tudom hogy az együttállások mindig jelentõséggel bírnak.
A dátum:
(2016.09.09.)
2+0+1+6=9
09=9
09=9
(2016.09.18.)
2+0+1+6=9
0+9=9
1+8=9
Ráadásul a következõ napon, 19-én lesz a születésnapom. :rolleyes:
(2016.09.27.)
2+0+1+6=9
0+9=9
2+7=9
A 999 egy fordulópontot is jelent. Ilyenkor érdemes valami merõben újat elkezdeni. Ehhez a Mars közelsége is hozzájárul. Ami legbelül van az felszínre fog törni.
Akit nem izgat az asztrológia vagy a számmisztika, az úgyis tovább lapoz.
2016 09 03 12 03 03 ez az én nagy számom!
A dátum óra perc másodperc!!!
De sajnos átaludtam :( negyed 1 kor ébredtem fel.
Ilyenkor mi a teendõ?
Várom már hogy vége legyen a szavazósdinak. Akkor majd lenyugodnak egy kicsit a kedélyek. Most nagyon marják egymást az emberek miatta. Még 6 nap.
Ott nálad az USA-ban meg Clintonné-Trump verseny(szavazósdi) van. Az nem izgat jobban? Inkább az itthoni?
Az is izgat, arról is szoktam beszélgetni/vitatkozni Youtubeon meg FB-on is. Az otthoni is fontos, otthon a család, a barátok, mindenki. Rokonoknál több baba, anyám meg most egyedül maradt, hogy meghalt a férje. A közbiztonság, meg a többi. :(