Nem tudok németül, mit írnak a grafikonon?
Printable View
Németországban elkövetett nemi erõszakról szóló statisztika 2017 elejétõl októberig.
Fekete-nemi erõszak
Narancs-testi fizikai inzultus (hogy mondják ezt?)
Kék-mutogatós
Citrom-egyéb
A németekben már benne vannak az állampolgárságot kapott bevándorlók. 647 erõszakos cselekménybõl csak 15-rõl számolt be a sajtó.
A német komám úgy magyarázta, hogy ez a tapizás...
"Aszad, aki a beszámoló szerint munkalátogatást tett Oroszországban, megköszönte Putyinnak a Szíriának nyújtott katonai és politikai támogatást. A segítség eredményeképpen, mint mondta, Szíria számos körzetét megszabadították a terroristáktól, és ezekbe az övezetekbe visszatérhettek az onnan korábban elûzött lakosok. " (MTI)
Nyugati országok tekintetében elképzelem ahogy a havi 2000 Eurót kapó átlag 22 éves férfiak önként visszamennek Szíriába, Afganisztánba, meg ki tudja hová, ahol dolgozni kellene majd a pénzért. Viccnek jó, de ki az aki ezt elhiszi?
Közben nálunk is akcióznak az illegálisok.
Illegális bevándorló MS-13 bandatag 100 késszúrással ölt meg valakit, aztán a már halott áldozatának kivágta a szívét és levágta a fejét.
http://www.foxnews.com/us/2017/11/22...olice-say.html
" A Bundestag harmadik számú politikai erejének számító AfD - amely idén szeptemberben került a parlamentbe - úgy véli, hogy a biztonsági helyzet lényegesen javult az elmúlt hónapokban Szíria nagy részében, s sikerült visszaszorítani az Iszlám Állam terrorszervezetet is. Ezért a német kormánynak haladéktalanul fel kell vennie a kapcsolatot a damaszkuszi vezetéssel, hogy a szíriai menekültek Németországból történõ hazatérésérõl tárgyaljanak.
A többi német parlamenti párt képviselõi persze azonnal arról kezdtek beszélni, hogy a szíriai ellenzékiek továbbra is életüket kockáztatják, illetve kínzásra kell számítaniuk, ha a rezsim erõinek kezébe kerülnek."
Akkor most mi elõl is menekültek el?
- A háború? Annak hivatalosan vége.
- Aszad? Azért elõtte remekül elvoltak alatta....
- Az isis? Hivatalosan végük!
- A törvény? Akkor bûnözõk akiket ki kell adni!
- A munka? Akkor ingyenélõk akiket el kell zavarni!
Megtaláltam az angol hivatalos oldalt róla.
https://www.gov.uk/asylum-support/what-youll-get
Készpénzt nem kapnak annyira sokat, 160 Font / hó. Ugyanakkor láthatóan nem kell fizetniük a lakhatásért, ingyen biztosítja nekik az állam, a helyzet és a rezsit is és kapnak egyszeri étkezést. Emellé jön hogy ingyen egészségügyi ellátást is kapnak, a gyerekeik iskoláztatást amiért szintén nem kell fizetniük, és gyerekek után még kapnak plusz pénzt.
Szóval lehet hogy Angliában nincs meg a 2000 Euró. Viszont az biztos hogy jó sokat költ rájuk az állam.
Barátom aki Angliában dolgozott, Londonban egyetlen kis szobában húzta meg magát, de a fele fizetése ráment úgy, hogy napi 12 órát dolgozott. (És nem keresett rosszul!)
Ki az akinek ne lenne csábító ajánlat, hogy nem kell számlát fizetnie, ingyen egészségügyi ellátást kap, ráadásul még havi 160 Font zsebpénzt is, mindezt úgy, hogy dolgoznia sem kell. 2 személyre az 425 dollár. Ha belegondolok, nekünk aztán nagyon nincs annyi havi költõpénzünk, pedig én dolgozó ember vagyok.
Szerintem átszámítva olyan 1000 font / menekült lehet Angliában. Németeknél, dánoknál, svédeknél mennyi, azt nem tudom, de biztos vagyok benne hogy még több.
Ugyanakkor úgy tûnik hogy sokkal több pénzrõl van szó, mint amit a hivatalos angol oldalon írnak:
http://www.telegraph.co.uk/news/poli...00-a-year.html
"Öt afgán migráns sebesült meg szombaton az észak-franciaországi kikötõvárosban, Calais-ban, amikor lövöldözés tört ki. A helyi rendõrhivatal közlése szerint a lövésváltás azután történt, hogy embercsempészek vitába keveredtek egymással, nem tudni viszont pontosan, hogy ki kire lõtt, és hogy miként keveredtek a viszályba az ott lévõ bevándorlók. Ez utóbbiak közül öten megsebesültek, négyüket kórházban ápolják, akik közül az egyiket súlyos sérülései miatt Lille-be szállították." (MTI)
Ez kínos volt, de szépen jellemzi a mai Angliát.
L.Southern megkérdez pár embert, hogy mit jelent nekik az hogy Britnek lenni, meg hogy mi az a Britt kultúra. Rendõr többször is zaklatja, több gyanús alak odamegy hozzá és magyaráznak neki hogy húzzon el az utcáról, ne tegyen fel kérdéseket senkinek, és fõleg takarodjon a mecset közelébõl.
A megkérdezettek nagy része azt mondja hogy britnek lenni annyit tesz, hogy multikulturalizmus.
Közben fényképezik õket, távolból figyeli õket 1-2 gyanús alak. Nõ is fényképeket készít róluk. A gyanús alakok folyamatosan telefonálnak és rendõrt hívnak.
Aztán a végén megint megjelenik a rendõr, most már egy rendõrnõvel együtt és abba kell hagyniuk a filmezést, mert tartottak amiatt hogy letartóztatják õket érte.
https://www.youtube.com/watch?v=flRELYUqmUE
:eek: