Nem tudom hová tegyem, csak iderakom. Talán az emberi természetbe is mehetne, mert nagyon elb.szott egy dolog ez...
https://www.youtube.com/watch?v=snodjjN5SZk
Printable View
Nem tudom hová tegyem, csak iderakom. Talán az emberi természetbe is mehetne, mert nagyon elb.szott egy dolog ez...
https://www.youtube.com/watch?v=snodjjN5SZk
Kiskutya volt benne (vagy egy kojot kölyök). A hivatalt felhívtuk, nem jöttek ki, nem hívtak vissza... Úgyhogy elástam szegényt egy gödörbe. Ennyi a történet.
Elképesztõ... :hogymi:
Kevesebbet írok, meg videó se lesz szerintem a hétvégén. A derekam hetek óta szétmenve, aztán torokfájás, tüsszögés, taknyosság. Közben a betegeskedés mellett, itt volt az állat-elásós ügy is. Ma meg tankoltam, postára mentem, majd a Walmartba. Persze kerülõúton, mert a hidat javítják. Azt se tudom hogy legális-e nekem azon az úton menni ahol mentem. Értem én hogy autópálya féle, de akkor is az ha csak 3 sávja van? Meg rá van írva hogy 30-40 mérföld / óra a maximum, mivel városon belül van. Annyit bír a robogóm is. Az autósokat nem zavartam, csak egy dudált rám, de az is szembõl. De az is miért? Nem tudhatja hogy robogó-e, vagy 150-es motor. 150-essel autópályán is lehet menni. Szóval bonyolult...
Lemértem itthon, 34 kiló kaját/kólát vettem. Visszafelé sétáltam a motoromig, sõt a motort toltam is egy ideig, mert egy szakaszon kettõs-záróvonal volt, azon meg nem lehet átmenni. Véletlenül nem ott fordultam le ahol akartam, de végül is úgy is jó felé mentem, aztán amikor kiértem a megszokott útvonalra, onnan már sima volt az út hazáig.
Jól leizzadtam, cipekedés meg minden, de sok választásom nem nagyon van. Ha nem öltözök fel, megfázok a motoron, ha meg rendesen felöltözöm, akkor a boltban izzadok le.
:)
Derekadra esetleg Shakti balzsam? Nem tudom, ott kapni-e.
A gond hogy azt se tudom mitõl lett. Nem emeltem nehezet, nem is fáztam meg. Kint voltam a konyhában, egyszer csak elkezdett nagyon fájni a derekam. Aztán eltelt 3 hét és még mindig fáj. :confused: Fene tudja.
Meg azt sem értem hogy miért most vagyok megfázva. Sok év óta ez az elsõ telünk ami nagyon enyhet, meg fûtésünk is van rendesen, több mint elég a propán gáz, 20 fok van bent. Ráadásul ez az elsõ alkalom hogy egy rakás vitamint is szedek. Erre pont most betegszem le és most kap el a nátha? :hogymi:
Majd rendbe jövök. Túl sok helyre nem fogok mászkálni szerintem. Boltba egy hétig nem akarok menni, esetleg megyek a szemétlerakó helyre. Gondoltam hogy videó kéne majd róla, mert miért ne...
Itt meg egy kép arról hogy hogy járok boltba mostanában. Nem csak a nagy hátizsák, hanem elõre megy a 24 órás 5.11-es. Elsõre a kicsit, aztán rá a nagyot hátra, és a nagy fogja a kisebbet, nem csúszik semerre. A 24 órásba a kóla, a 72-esbe az étel és a többi.
https://i.imgur.com/Bk0arCQ.jpg
:)
65 dollárból mit vettem tegnap:
- 3 szeletelt olcsó kenyeret
- 1 szeletelt kicsit drágábbat
- 4 x 2 liter "óccsó" kólát
- 1 literes tubusos salátaszószt
- 4 és fél kiló csirke-burger húst
- 3 liter alkoholos kézfertõtlenítõt (le volt árazva)
- 1 fej salátát
- 1,5 kiló mozzarella sajtot
- 250 gram chipszet
- 4 liter joghurtot
- 1 kiló Roma paradicsomot (nem tudom miért hívják így)
Ebben az adó is benne van. Az étel után nem kell adózni, de a kézfertõtlenítõ után igen. Sok kenyér, sok csirkehús, úgyhogy el leszünk vele sokáig. :) A csirkébõl kijön 66 darab szendvics.
De miert nem viteted ki a Walmartal? Ok csinalnak hazhoz szallitast. Bar lehet, hogy ahol laktok oda nem.
Van romlandó áruval házhoz szállítás, de elég borsos áron. Hogy odamenjek motorral, az nekem fél dollár. Hogy kiszállítsák, az meg $10. Tíz dollárból 3-4 napon át ketten eszünk. És ha kihozzák akkor a kellemes motorozás is elmarad. Amit hozatok az az ami nem romlandó, tejpor, kakaópor, a nagyon nehéz vagy nagyobb méretû dolgok. :)
Ja ertem. Itt Canadaban 75 dollar felett ingyenes kiszallitas van.
Itt a normál Walmart oldalon 35 dollár ha jól emlékszem, viszont két dolog vele a helyzet, az csak nem romlandó árura vonatkozik, tehát se zöldség, se fagyasztott hús, se gyümölcs. Illetve lehet hogy ingyenes kiszállítás van, viszont az online árak rend szerint drágábbak mint a bolti. Plusz észrevettem hogy rengeteg dolgot már nem küldenek ki. Pl. zabpehelybõl rendeltünk mindig 15 kilót. Hát, nem hozzák már ki azt sem. Pedig nálunk az az egyik alap amit eszünk. :hogymi:
Lehetne olyan is hogy 500 dollár, de akkor ingyenes kiszállítás és semmi emelt ár. Évente 1 rendelés és a tartós élelmiszerre nem lenne gondunk.