Akkor ez többszörösen is megkeseríti az életed :(
Printable View
Akkor ez többszörösen is megkeseríti az életed :(
Ehhez hozzájön az évi két ingatlan-adó beküldése, és az évi 4 egyéb adózás is. Az áprilisi pedig külön a személyes, az üzleti, meg az állami. Tehát tulajdonképpen 9 adózásról van szó, évente. Még azon gondolkodom hogy megint beszólok az ingatlanadó miatt. A múltkor már írtam nekik egy hosszú levelet, de nem válaszoltak rá, csak visszaküldtek egy nyomtatványt. Holott egy nyomtatvány nem válaszol egy feltett kérdésre sem, pedig én kérdeztem tõlük vagy 20-at. :hogymi:
A visszatérítést én is várom. 3 hét alatt ide kellett volna érni, de már 1 éve várjuk. Telefonon nem lehet elérni senkit. Gép válaszol, beütjük a számokat, nem léptet tovább, mert azt mondja hogy nem is létezünk. :huuu: Pedig egy kész vagyon az amivel az állam lóg.
Nekünk ilyen gondunk még nem volt. Jött a pénz amikor kellett. Tavaly még a könyvelõ cég ( H&R) ideadta azonnal egy credit kártyán. Igaz levettek $100 de onnantól kezdve küzdjenek õk az adóhivatallal.
Nekünk tavalyelõtt is szólni kellett nekik, mert akkor se küldték a pénzt. Most 1800 dollárral lógnak, ami rengeteg pénz. :( Majd ki kell találnom hogy hogy szerezzük vissza, mert az a miénk. És hogy most van adóidõszak, így nehezebb ügy azt is kifizetni, hiszen egy zsák pénz még náluk van és úgy terveztem hogy abból fogom kifizetni az idei adót. :huuu:
Ajjaj :( Nincs levélcím, személyes ügyintézés? Valahogy rájuk kéne borítanod az asztalt :(
Levélcímnél nem írnak vissza, vagy csinálnak valamit, vagy nem. Ez a gond az államiakkal is, azoknak is folyamatosan írunk, de nem szokásuk válaszolni, aztán vagy intézik a dolgokat, vagy nem, de sose tudjuk mi történik. Személyesen szerintem valahol 400 kilométerre lehet a székhelyük, szóval az se megoldható. Talán majd a nagy adóidõszak lecsengése után elérhetjük õket telefonon. De mostanában nem hiszem hogy sikerülne. Email cím az nincs, pedig az lenne a legjobb.
Hogyan küldjük el a behajtócéget a p-ba?
https://www.youtube.com/watch?v=3AShYZmdSEY
Ez még egy alja dolog.
A TV2 meggyalázta Bud Spencer emlékét
http://comment.blog.hu/2017/04/25/a_...a_bud_spencert