Nézd a jó oldalát, végre megszabadultál tõlünk. Nem lehet letiltani õket, hogy már ne tudjanak semmit levonni? Hátha eszükbe jut még valami.
Printable View
Nézd a jó oldalát, végre megszabadultál tõlünk. Nem lehet letiltani õket, hogy már ne tudjanak semmit levonni? Hátha eszükbe jut még valami.
Kaptam egy emailt, hogy telefonáljak nekik mert emailen nem tudnak intézkedni. De pont az volt a gond, hogy telefonon intézkedtünk és nem emailben. Ha írásban vagy akár chat-en intézhettem volna mindent akkor nem lett volna probléma, így viszont egy mexikói ? nõvel kellett beszélünk. Lehet hogy abból volt a gond, elbeszéltünk egymás mellet vagy nem tudom... Majd kiderül hogy hogy lesz...
Lassan elér Európába is :thumbup Csak hát az ára...
Starlink Európában - valószínû dátumokkal
Sziasztok,
885 millio $ tamogatast kapott a starlink.
Bel
Vajon csak hardverhiba vagy valami támadás okozta ma a hálózati akadásokat?
Behalt a fb messenger és nem tudtam kártyával fizetni, volt aki pénzt akart felvenni azt sem tudott.
Muskék idén 24 fellövést akartak véghez vinni, de úgy néz ki hogy decemberre már nem terveznek semmit, úgyhogy a 24-bõl csak 14 jött össze. Azt mondanám hogy a vírus igencsak hátráltatta a dolgokat, talán jövõre nagyobb lesz a lendület és elérik majd a 24-et. Bizonyították hogy menne nekik a 36 is, mert az egyik hónapban (októberben) 3 fellövés is volt.
A Starlink kapott egy zsák pénzt a kormánytól arra hogy csökkentsék majd az áraikat 35 államban.
https://arstechnica.com/tech-policy/...-in-35-states/
Mi is benne vagyunk a 35-ben, úgyhogy remélem a 99 dolláros havi díj 50-re változik. :) Az pl. fantasztikus kezdése lenne 2021-nek.
Ma is volt egy sikeres Starlink mûhold fellövés.
Néhány napja Musk azt mondta hogy dolgoznak a gyorsításon. Ez igaz lehet, mert ma teszteltem a sebességet és 257 Mbps-t mértem (egy ideig felugrott 300 fölé!) .
Ahogy megyegetnek fel az új mûholdak, úgy növekszik a sebesség. Most ez az új rekord nálam.
https://i.imgur.com/apVLa7U.jpg
:)
Kicsit megtorpant a Starlink, de ma újra felõttek 51 mûholdat. A 2 és fél hónapos késlekedés oka az volt, hogy továbbfejlesztették a mûholdakat, így most már az 1.5-ös verziót lövik fel, amiben valamilyen lézeres adattovábbító összeköttetés is van.