http://www.youtube.com/watch?v=QQigbdYrWTI
Printable View
Várós rész lesz, és utána sajnos egy kis szünet jön.
Spoiler féle:
Azért az a tank tud majd meglepetést okozni szerintem. Elég ha csak lebontja a kerítést, és falat üt a börtönbe. A többit elintézik a járkálók.
Nem láttam ezt az új sorozatot, nem tudom a bent lakók tudják-e hogy jön tank, de ha igen, akkor lehet ellene védekezni: árokkal, fémsáncokkal, meg katonák biztos tudják még mivel.
Ha nem tudják hogy jön, akkor extra szívás, és akkor valóban kiderül, mennyire gyorsreagálású és jó helyzetmegoldó képességûek.
És most várhatunk februárig a folytatásra. :(
Ez igen érdekes rész volt. Hershel-nek annyi. :cry:
Nem nagyon értem hogy mi volt a többiek motivációja. Látták hogy miről szól a dolog, látták azt is, hogy ha lerombolják a kerítést akkor nem ér semmit az egész. Akkor minek mentek be? Nem az ő harcuk volt, hanem a Kormányzó bosszúja. Ők azt se tudták hogy mi van, vagy hogy a múltban pontosan mi történt. Csak az az egy nő jött rá, hogy nem jó az úgy és csak ő dobta le a puskát?
Aztán meg csata közben elhajtott a busz és azt mondták egymásnak a lemaradottak, hogy "majd kitaláljuk hogy mi lesz", meg Daryl-ék is ezt mondták.
Majd? :confused: Nem volt terv arra, hogy ha baj lesz akkor hol legyen csapatösszevonás / találkozó? Olyan vészterv szerintem még a farm elhagyásakor is volt.
Egy dolog viszont meglepett. Mikor a kislányok mondták, hogy fegyvert kell szerezniük, akkor arra gondoltam, hogy "jajj, a forgatókönyvírók biztosan megírják, hogy a fegyverrel a sajátjaikat lövik le véletlenül, vagy egymást", de meglepő módon pont az ellenkezője történt.
Kész kavarodás van, nem tudni mi lesz és kaparhatjuk a falat Februárig. :duhos:
És most az elõzetes is elmaradt a rész végén.
Spoiler
A támadók tényleg elég nagy birkák voltak, nem vették észre, hogy ez személyes bosszú még akkor sem, amikor lefejezte az öreget.
Arra azért kíváncsi leszek, lesz-e folyománya annak aki etette a zombikat meg boncolta a patkányt.
Én egyébként arra a kis csajra tippelek aki most fegyvert fogott a rész végén.
Viszont örülök, hogy megint úton vannak, már unalmas volt a börtönös szenvedés.
Még több mint 2 hónap a folytatás...
Az előzetest nem sajnálom, én azokat sose nézem meg.
Az a rész azért elég kemény volt, mikor mutatták a baba eltűnt és csak a véres szállító akármi maradt utána. :(
Most jutott el az agyamig! Az a baba ami után a véres akármi maradt Rick gyereke volt? :eek: Akkor már értem hogy miért voltak annyira kiakadva rajta.
Végignéztem, nekem nagyon nem tetszett. Hogyan tesz tönkre egy pszichopata 2 csoportot, a kormányzó emberei meg idióták voltak. Kicsit sem volt feltûnõ, hogy eltette láb alól az addigi vezetõket, utána meg a tárgyaláskor hogy megvágta ok nélkül Hershelt. Szimpatikus karakter volt, nem kellett volna kivenni a sorozatból. Most azon gondolkozom, hogy nem nézem tovább, mert minek is? Lemegy még jónéhány évad, össze-vissza csavarják a szálat és sose kötik el, az ember meg elveri ilyenekre az idejét mikor hasznosabb dolgot is csinálhatna (esetleg hasznosabb sorozatot nézhetne - mindenesetre engem kezd idegesíteni ez a sok negatív történés). Persze ez szigorúan az én véleményem. :)