Eredeti hozzászóló
Rozsomák
Te jöttél nekem Dunakeszin?
Ha igen, Remélem hamar begyógyult a fejsebed, nagyon csúnyán szétnyílt, de bízom benne, hogy igen, mert jól elláttam az autós ládájában volt minden, csak a sebet összehúzni nem tudtam.
Szerintem ha egy eszköz helytelen használata miatt valaki megsérül akkor finom voltam, ha a te bringád utcai használatra van tervezve akkor nem rád vonatkozik, miért veszed fel?
Mivel felvetted érzel valami igazságot az írásomban, de kikéred magadnak a hangnemet.
Nekem sokáig fájt a lábam az eset miatt, ezért hiába kéred, kérlek vizsgáld felül elfogulatlanul az írásomat, a bringádat, és tégy a belátásod szerint.
Ha a bringád megfelelõ, nem szokott a nyakad fájni, legyints egyet, és éld az életed, a mocskos szájú fórumozó nem nekem írta.
Ha a bringázás közben hosszabb utakon szokott fájni a nyakad akkor meg nem értem csak belekötöttél két szóba a tehetetlenséged miatt, mert nem áll módodban, vagy nem akarod lecserélni a bringádat.
Mindenesetre a tanulság a következõ:
Veszek bringát, akkor átgondolom, ha már van bringám és fennáll a jelen helyzetben vázolt dolog, jobban figyelek rá, mert egy mocskosszájú fórumozó pórul járt miatta.
A hangsúly nem a csúnya szavakon van. Írom mindezt abban a reményben, hogy az általános IQ valahol 100 felett van, + egy kis paraszti logika, és Magyar rafináltsággal rendelkeznek a kedves fórumozók, különben hiába.
És pont.