Sajnos nem jött át, nekem 0-át mutat. :(
Printable View
Sajnos nem jött át, nekem 0-át mutat. :(
Szia,
Nem mentettem el idoben az e-mail cimedet, elkuldod privatban?
Bel
Üdv, átküldtem.
Rövidesen fizetni kellene az újabb 3 évnyi tárhelyért + domainért.
Most néztem meg, igen komoly összeg lenne, nem is 200, hanem vagy 300, szóval jelenleg új tárhelyet nézek, de ha összejön 200 dollár akkor szerintem nem lesz probléma egy új szolgáltatóval. Egyelõre 20 dollár adomány érkezett, úgyhogy még $180 van hátra.
Aki be tudna dobni valamennyit a közösbe, az szóljon privátban. Elõre is köszönet a fórum nevében. :beer:
200
-20
=
180
Mától lehet PayPal gombbal adakozni a Fórum fennmaradására.
Link:
http://magyarprepperforum.net/donati...akozas_MPF.htm
Szerintem tedd ki a linket akár képhez csatolva akár gombként a fõoldalra, hogy szem elõtt legyen :thumbup
Asszem végül elfelejtettem küldeni, hogy áll az ügy?
Nem változott a helyzet, eddig 1 adakozó volt, összesen 20 dollár érkezett.
Ha jól látom, a paypal-ra most már kártyával is lehet befizetni?
Mikor régen csináltam (azt a regisztrációt nem is találom már), akkor még úgymond egy belsõ egyenleget kellett feltölteni, de most feleségem vásárolt a neten valamit, és a paypal fizetéssel is a sima bankkártyás vásárlási "ûrlap" jött fel, azzal csináltuk meg, és mûködött is rendesen.
Mert ha ez így megy most, akkor az lényegesen leegyszerûsíti a dolgokat.
Amúgy csinálj már egy bitcoin címet, azzal minden hónapban tudok támogatni. Ha meg akarod csinálni, priviben szívesen adok tanácsot.
Elvileg lehet kártyával is fizetni, egyszer én is fizettem úgy PayPal-ra.
Bitcoinon agyaltam régen, de nem sikerült rájönni hogy hogy kell. A crypto valutás topicban talán jó is lenne egy gyors leírás, hogy egyszerûen hogy lehet Bitcoin-walletet csinálni, mert valami olyasmi kell hozzá. Nézelõdtem róla és olvastam is, mert valaki kérte hogy segítsek neki benne, de még nekem is magas volt, neki meg fõleg. Mondta hogy én csináljak neki Bitcoin fiókot. (De ahogy néztem az nem úgy mûködik, hogy valaki csak úgy csinálhat egy harmadik félnek...)
De inkább ide, ne offoljak. :) http://magyarprepperforum.net/showth...ghlight=kripto